ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rekryteringskonsult till Sharp Recruitment

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Rekryteringskonsult till Sharp Recruitment

Vill du arbeta med specialistrekrytering inom juridik på en av landets mest framgångsrika byråer inom sitt område? Då har du hittat rätt!

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi arbetar med många namnkunniga varumärken; allt från spännande start-up:s till stora globala organisationer. Vi jobbar med såväl svenska som internationella rekryteringar. Vi blev i år utsedda till Gasell-företag och har därmed status som en av Sveriges mest snabbväxande företag.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att växa genom ett ständigt ökat rekryteringsbehov hos våra uppdragsgivare och nu söker vi dig som har arbetat ett par år i konsultverksamhet eller på rekryteringsbolag. Vi söker dig som vill ta dina erfarenheter vidare och arbeta med komplexa tillsättningar och rekryteringar.

Att arbeta på Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag med ett stort utrymme att påverka med egna idéer. Du kommer till ett bolag där våra värderingar är tillväxt (med vinst), utveckling (för individ och organisation) samt att ha riktigt roligt på jobbet. Vi lever våra värderingar och allt detta kommer du att märka när du kommer till oss.

Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet, att fira framgång och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Vi är ett företag som fortsätter att växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara både inom fem och tio år. Vi sitter i mycket vackra lokaler i centrala Stockholm. Vi har genom vår expansiva resa nu mera kontor i Tel Aviv och Paris.

 

Om tjänsten

I rollen som rekryteringskonsult kommer du att ansvara för specialistrekryteringar inom våra affärsområden. Våra kunder består av både svenska och internationella organisationer såsom bl.a. finans-, industri-, IT- och fastighetsbolag samt advokatbyråer. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen från ax till limpa med fokus på både kund- och kandidatnöjdhet. I de flesta uppdrag och projekt arbetar du i ett team med en dedikerad researcher för att effektivisera arbetet samt erbjuda en god servicenivå mot kund. Komplexiteten i uppdragen samt dialogerna med kunder och kandidater är det gör rollen både utvecklande, spännande och rolig.

Genom vår branschkunskap agerar vi rådgivare till både våra kunder och kandidater i deras frågeställningar och utmaningar. Därmed är det viktigt att du är kontinuerligt up-to-date inom branschtrender och bygger upp ett nätverk.

När du börjar hos oss kommer du få ett skräddarsytt introduktionsprogram utformat efter dina tidigare erfarenheter och kunskaper och du kommer snabbt ges ett omfattande ansvar.

Vi följer våra kandidater i deras utveckling och bygger både med dessa och med våra samarbetspartners långsiktiga relationer varför rollen ställer höga krav på servicekänsla, proaktivitet och engagemang.

Vid sidan av en spännande och utvecklande roll kommer du också bli en viktig del i ett stabilt, framgångsrikt och snabbväxande bolag där du ges stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla din karriär.

Om dig

Vi söker dig som efter avslutade studier har några års yrkeserfarenhet. Du har med fördel arbetat inom konsult- eller rekryteringsverksamhet, t.ex. som konsultchef, rekryteringskonsult, inom Human Resources eller som säljare. Du ska ha arbetat med och mot kunder; interna såväl som externa. Det är en fördel om du arbetat i kunskapsintensiva företag och mycket meriterande om du har en bakgrund som konsult.

Då du kommer ha omfattande kontakt med såväl kandidater som kunder är det viktigt att du som person är en ”peoples person”, är utåtriktad, social och en skicklig relationsbyggare. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta konsultativt, är initiativtagande, resultatorienterad och tycker om att ha roligt på jobbet.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att bidra med egna idéer. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Johannes Linderholm på tel: 072-300 99 99 eller johannes.linderholm@sharprecruitment.se

 

 

 

Dela detta jobb

Rekryteringskonsult till Sharp Recruitment

Sharp Recruitment & Consultants