ekonomijobb.se

Rekryteringskonsult som vill fokusera på kvalitet snarare än kvantitet

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-11-11

Ansök nu

Rekryteringskonsult som vill fokusera på kvalitet snarare än kvantitet

Vi vet att Prodiem står för något annat, än vad många andra rekryteringsbolag gör. Vi vet att de kandidater som vi levererar till våra kunder, är en produkt av en gedigen och väl genomförd process. På riktigt! Vi värnar om kvalitet och proffsig återkoppling, mot såväl kandidat som kund. Vi är inte ett bolag som räknar pinnar och mäter allt, utan vi fokuserar på att verkligen hitta den bästa kandidaten till kunden och ett tydligt nästa steg för kandidaten. Och det här är sant! För oss är det viktigare att det blir riktigt bra för alla parter, än en Quick fix och fakturering. Välkommen till oss och upplev skillnaden.

Prodiem är ett rekryterings- och konsultbolag som är nischade inom ekonomi, finans och HR. Vi har konsulter och kandidater som går in i linjebefattningar, i specialistroller eller arbetar mer managementinriktat i specifika projekt eller på chefsnivå. Sedan starten 2003 har vi hållit stenhårt på vår nisch, och vi vet att detta är en del av vår framgång. Vi är idag 15 stycken i vårt gäng och utöver detta dryga 60 uthyrda konsulter. Pandemin klarade vi riktigt bra och vi var ett av få företag i vår bransch som växte med 15 procent förra året. Vi lärde oss massor och utvecklade vår verksamhet ytterligare. Hos oss ska det finnas tid för utveckling (ett innovationsteam finns!), reflektion och ha kul (en eventgrupp är en självklarhet för oss!). Läs mer om oss på www.prodiem.se

Jo en annan sak. Vårt kontor på Saltmätargatan är öppet 5 dagar i veckan och vi tror att när vi möts uppstår magi. Men vårt arbete som rekryteringskonsulter lämpar sig till vissa delar bra på distans så det är helt ok för oss med distansarbete ett par dagar /vecka.

Vi har det senaste året vuxit mycket både genom ett ökat samarbete med befintliga kunder och genom att vi fått fler nya kunder än någonsin tidigare. Rykande färsk nyhet är att vi from oktober har ett nytt affärsområde Prodiem Executive där vi fokuserar på rekrytering och uthyrning av CFO och andra strategiskt viktiga chefsroller inom finance. https://branschen.se/2021/10/11/prodiem-tar-pa-allvar-steget-in-i-executive-branschen/

Vi behöver bli fler för att möta den efterfrågan vi har på våra tjänster. Vill du vara på en arbetsplats som ger dig ett helhetsansvar och delaktighet? Där det som du presterar verkligen gör skillnad för både kunden, kandidaten och Prodiem. Vill du vara en del av ett positivt team som har full fart framåt, och samtidigt lägger stort värde vid kvalitet? Då är kanske det är läge att bli rekryteringskonsult på Prodiem?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera rätt kandidater till tillsättning och utvärdering av rekryteringsuppdrag. Genom hela rekryteringsprocessen är du i ständig kontakt med kund och kandidat. Beroende på hur senior din bakgrund är inom rekrytering, kan du få hjälp av en researcher med kartläggningen och uppsökandet av kandidater. Vi arbetar i ett tight team av researcher, rekryteringskonsult och kundansvarig. Våra uppdragsgivare förväntar sig att vi levererar högsta kvalitet varmed vi ställer höga krav på oss själva men även på våra kandidater. Matchningen mellan kund och kandidat är A och O för oss. Vi har alltid en strävan att bli bättre och tillsammans i teamet arbetar vi med att kontinuerligt genomföra och utveckla vår rekryteringsprocess för att behålla den höga kvalitet som vi står för, och är stolta över. Att arbeta som Rekryteringskonsult hos oss ska vara varierande och utvecklande.

Din profil

Vi är väldigt öppna med din tidigare erfarenhet. Du kanske idag arbetar med rekrytering eller inom en TA funktion på ett företag men saknar kundkontakten. Eller inom HR? Eller också kanske du är en av våra ekonomkandidater som har funderat på rekryteringskonsultsyrket och nu är tiden mogen för det? Vi lär dig gärna allt vi kan! Vi tror dock att du har en akademisk utbildningsbakgrund och en arbetslivserfarenhet på minst tre år och uppåt.

Att vårda och utveckla både befintliga och nya kundrelationer ser vi som en självklar del i rollen. Så oavsett tidigare erfarenheter så kommer dina personliga egenskaper och framförallt ditt mindset att vara avgörande för framgång. Vi vill se energi, förmåga, mod och en stark vilja att vara med att bygga vårt fina företag vidare mot våra mål. Så om du vill vara med på resan, hör av dig!

Vid frågor kontaktar du Caroline Björk, tfn 073-303 34 66. Caroline är förresten affärsområdeschef för rekrytering och blev delägare i Prodiem för dryga tre år sedan.

Dela detta jobb

Rekryteringskonsult som vill fokusera på kvalitet snarare än kvantitet

Prodiem