ekonomijobb.se

Fasticon är ett bolag med konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Vi är en del av Byggmästare Anders J Ahlström Holding. Sammantaget är vi i dag ett 70-tal anställda med huvudkontoret i Stockholm och regionkontor i Göteborg och Malmö.


Vill du vara med på vår tillväxtresa och skapa värde både för våra kunder och kandidater som finns inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn? Sök tjänsten som rekryteringskonsult hos oss på Fasticon.

Vi är ett tillväxtbolag i ständig rörelse och med full fart framåt. Vi är nyfikna, lyssnar, lär oss av varandra och delar med oss till branschen. Här har du chansen att få vara med att påverka och utveckla tillsammans med oss. Vi söker dig med flera års erfarenhet av rekrytering.

Tjänsten som rekryteringskonsult
För att lyckas hos oss måste du förstå våra kunders och kandidaters behov på en arbetsmarknad som ständigt förändras. Kund- och kandidatupplevelsen är viktig för dig och du drivs av att hjälpa våra kandidater av att hitta sitt drömjobb. Du trivs i en miljö med högt tempo och kan arbeta självständigt med dina processer. Då denna roll medför mycket kontakt med såväl kunder som kandidater, är det av största vikt att du är kommunikativ och lyhörd. Vidare bör du vara engagerad, ha ett strukturerat arbetssätt samt ett sinne för affärer.

Vi erbjuder dig
Hos oss möts du av ett engagerat och glatt gäng som samarbetar och hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Vi erbjuder dig en tjänst med stor frihet under ansvar samt möjlighet att arbeta med duktiga och ambitiösa kollegor med bakgrund från både fastighets- och rekryteringsbranschen. Du kan påverka din roll samt sätta en prägel på en organisation som är i utveckling. Vi har ett mycket stort nätverk som du kommer få ta del av samtidigt som du får chansen att bygga upp ditt egna kontaktnät med kunder och kandidater.

Välkommen med din ansökan
Om du tycker att tjänsten som rekryteringskonsult passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas snarast.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringschef Ingrid Carlman på ingrid.carlman@fasticon.se , 073-415 43 18 eller rekryteringskonsult Mia Olsson mia.olsson@fasticon.se , 073-415 43 13.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se

Rekryteringskonsult

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Dela detta jobb