ekonomijobb.se

logga

Rekryterare sökes till myndighet i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Rekryterare sökes till myndighet i Stockholm

Nu söker vi dig som tidigare har arbetat inom HR, företrädesvis med rekrytering, till myndighet i Stockholm. Har du högskoleutbildning inom relevant område samt minst tre års arbetslivserfarenhet? Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

I rollen som Rekryterare kommer du att arbeta på myndighetens personalavdelning. Du kommer vara med från början i rekryteringsprocessen i en behovsanalys/startmöte, vidare kommer du att vara med vid annonsering, göra urvalsarbete i rekryteringssystem samt genomföra intervjuer. Du kommer också fungera som ett stöd till chefer, göra referenstagning på kandidater samt övrig administration och stötta kollegor vid behov.

Vem är du?

Vi tror att du kundfokuserad och lösningsorienterad. Du har god förmåga att bibehålla lugn och kontroll och hålla ett gott bemötande, även under stressiga situationer. Vidare har du god förmåga till att hålla ett effektivt och strukturerat arbete.

  • Högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.)
  • God kännedom om lagar och förordningar på området.

Meriterande är om du har erfarenhet av IT-rekrytering.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på heltid (40 h/v) med start omgående och löper till och med 2020-12-31. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Rekryterare sökes till myndighet i Stockholm

Jurek