ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Regulatory Manager

Ort
Utgår

2021-12-15

Ansök nu

Regulatory Manager

Kort om tjänsten

Här arbetar du mot branschen animalisk livsmedelsproduktion, som ansvarig för de regulatoriska processerna på HEFT är du med från början på en spännande resa! HEFT är en startup där din roll blir att driva arbetet runt certifieringar, godkännanden och dokumentation för olika marknader i EU. Tjänsten är placerad i Uddevalla.

Sökord: veterinär, veterinärmedicin, SLU, djurhållning, livsmedelsproduktion, forskning, regelverk, SVA,

Om verksamheten

HEFT AB är ett svenskt företag som står inför en spännande framtid med en marknad både på hemmaplan i Sverige och internationellt. Med en ny och bekräftad metod för att avliva lantbruksdjur på ett mer stressfritt och smärtfritt sätt är vår vision att göra djurhållningen inom lantbruket mer hållbart både för djur och människor.

HEFTs erbjudande till marknaden utgörs av två koncept:
ON FARM: Lösningar för att hantera sjuka, skadade eller icke livskraftiga djur i dagliga produktionen.

EMERGENCY RESPONSE: Storskaliga lösningar för hantering av utbrott av smitta, så som Afrikanskt Svinpest eller Fågelinfluensa.

Vår pågående etablering och fokus är Norden, Holland, Frankrike, och Tyskland där kunden är allt från mindre eko-gårdar, till kooperativ och myndigheter.
Läs mer på www.heftinternational.com

Mer om tjänsten

Djurhållningen i livsmedelsproduktionen sätts under allt hårdare press och det blir allt viktigare att även avlivning av djur sker på ett för djuret skonsamt sätt. HEFT har en metod som behövs på marknaden, den är beprövad och säker.

Stor vikt läggs på att möta olika länders regelverk och man jobbar med forskare, myndigheter, organisationer samt RISE för att ha en certifierad och godkänd produkt att ta till marknaden.

Din roll blir att driva de processer som leder fram till godkända och certifierade produkter. I din roll ingår exempelvis:
Att vara uppdaterad på den forskning som finns på området, att föreslå vad HEFT behöver forska på för att säkerställa produkten.
Att vara uppdaterad på olika marknaders krav och regelverk, vilken dokumentation som behövs samt driva processen att ta fram den. Det kan handla om ISO-standards, CE-märkningar, olika länders och regioners lokala föreskrifter, upphandlande myndigheters krav mm.

Din profil

En förutsättning för att du ska trivas i denna tjänst, är att du har ett etiskt förhållningssätt till djurhållning för livsmedelsproduktion. På HEFT vill man bidra till att förbättra djurens livsvillkor, det är viktigt att du också brinner för detta. Du har troligen någon erfarenhet eller utbildning som relaterar till djur i livsmedelsproduktion.

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i regulatoriska processer i ett kommersiellt sammanhang, troligen har du arbetat med eller nära veterinärmedicinska produkter.

Som person trivs du i en miljö där du ansvarar för att bygga upp din tjänst. Du ser vad som behöver göras och kan jobba både analytiskt, strategiskt och hands on. Här hjälps man åt och alla i teamet har breda roller. Du är en doer.

Du är helt bekväm med att arbeta på engelska i tal och skrift och kan resa en del, både i Sverige och internationellt. En av dina närmaste kollegor finns i Holland, ni kommer att ha tät kontakt i det dagliga arbetet.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 15 december. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se

Dela detta jobb

Regulatory Manager

Dreamwork Scandinavia AB