ekonomijobb.se

logga

Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-16

Ansök nu

Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som vill arbeta på 50-100% som Registrator till arbete inom offentlig förvaltning i Stockholmsområdet. Som registrator kommer du att arbeta med diarieföring, ansvara för postöppning (fysisk och digital) samt ha hand om utlämnande av allmänna handlingar och viss arkivering. I tjänsten ingår även allmänna administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker vi dig som har minst något års erfarenhet av arbete som Registrator, gärna i offentlig verksamhet. Vi ser att du är van vid att registrera ärenden och har arbetat i olika diarieföringssystem.

Det är även meriterande om du har;

- Mycket goda kunskaper i svenska
- Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
- Erfarenhet av självständigt administrativt arbete
- God samarbetsförmåga
- Serviceinriktad och noggrann

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst som konsult inom offentlig förvaltning. Vi söker efter dig som är öppen för registratorstjänster i höst/vår och som vill träffa oss för kommande uppdrag inom detta område. Vid frågor gällande kommande registratorstjänster hos Jurek Rekrytering & Bemanning, är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

logga
Registratorer på 50 – 100% inom offentlig förvaltning

Jurek