ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Region Västernorrland söker en Controller

Företag Jefferson Wells
Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Region Västernorrland söker en Controller

Drivs du av att arbeta nära verksamhet och ledning för att utveckla arbetssätt, uppföljning och planering? Gillar du nytänkande och att utmana invanda arbetssätt? Vill du arbeta med ekonomistyrning och verksamhetsutveckling inom en för alla angelägen och intressant sektor? Vill du göra skillnad genom att vara med och bidra till att skapa framtidens hälso- och sjukvård? Då har vi möjligheten för dig!

Region Västernorrland sätter människan i centrum - som patient, som medarbetare, som medborgare och i ett regionalt utvecklingsperspektiv.

Våra 6 500 medarbetare ansvarar för att det finns bra sjukvård för alla, och att ge förutsättningar för en god hälsa för alla invånare i Västernorrland. Genom insatser för tillväxt, för utbildning, kultur och forskning bidrar vi till att skapa ett livskraftigt län att leva och verka i.

Vill du vara med på vår förändringsresa?

Till ett att våra tre närsjukvårdsområden söker vi nu en controller med helhetsansvar för ekonomistyrningen inom verksamheten.

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller ansvarar du för uppföljning och planering av närsjukvårdsområdets ekonomi samt utveckling av ekonomistyrningen inom verksamheten. Du leder en mindre arbetsgrupp av ekonomer som tillsammans arbetar nära verksamheten och övriga ekonomer inom Hälso-och sjukvården samt regionens koncernekonomifunktioner.

En viktig del i ditt uppdrag är att tillsammans med övriga delar av verksamheten aktivt delta i vidareutvecklingen och införandet av vår nya ekonomimodell som har sin grund i regionens nya styrmodell syftande till att skapa en mer dynamisk, värdeskapande, verksamhetsanpassad och tillitsbaserad ekonomistyrning.

Vem är du?

För att bli framgångsrik och trivas i rollen hos oss ser vi att du har en ekonomisk utbildning på högskole-/universitetsnivå och har erfarenhet av självständigt arbete med ekonomisk planering och uppföljning i en större och/eller komplex organisation i förändring.

Som person drivs du av "Varför inte?" snarare än "Varför då?" och du tycker om att göra ekonomi förståeligt för alla i en verksamhet.

Du lägger stort vikt vid kontinuerlig utveckling av de processer du ansvarar för, med fokus på att förenkla, standardisera och ta bort ej värdeskapande moment och du gillar att jobba både med det strategiska och det operativa.

Rollen är bred och utmanande, vilket ger dig möjlighet till ständig utveckling och lärande oavsett tidigare erfarenhet.

Om du känner igen dig, så här långt vill vi att du hör av dig så vi kan få träffa dig och berätta mer om en spännande möjlighet att få vara med och växa både dig själv och den verksamhet du stödjer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vi samarbetar med Jefferson Wells i denna rekrytering. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Karin Frisendahl, 070-377 45 46, karin.frisendahl@jeffersonwells.se. Du kan också kontakta Dick Rytterdahl, ekonomidirektör, 073-088 45 18, dick.rytterdahl@rvn.se

Din ansökan vill vi ha senast den 28 augusti.

Fackliga kontakter: SACO - Elisabeth Haraldsson, 060-181543. Vision - Per Kjellin, 0611-84027.

Dela detta jobb

logo
Region Västernorrland söker en Controller

Jefferson Wells