ekonomijobb.se

Redovisningskonsulter – Stockholm City – start snarast möjligt

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Redovisningskonsulter – Stockholm City – start snarast möjligt

Några av våra kunder har nu behov av att hyra in Redovisningskonsulter sam är vana vid den löpande redovisningen och som kan klara av ett månadsbokslut. En roll som inte kräver att du har gjort årsbokslut/årsredovisning samt därmed varit ansvarig för hela redovisningskedjan.

Till dessa uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm City

Tid:

Start så snart som möjligt och ca 4-6 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att ingå i ett team och stötta i löpande redovisning och bokslut. Du kommer att bl a att arbeta med kund- och levreskontra, in- och utbetalningar, skattedeklarationer, avstämningar, periodiseringar i samband med upprättande av månadsbokslut. Du behöver inte vara helt självständig inom månadsbokslut, men med lite stöttning klarar du av det. Och främst, du kan snabbt lära dig!

Din profil:

Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet. Du är också intresserad av redovisningsområdet och är en ”doer”. Du trivs att arbeta med andra, gillar att ta ansvar, är en glad och pigg lagspelare och har en bra servicekänsla samt en inbyggd naturlig prestigelöshet.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se.

Dela detta jobb

Redovisningskonsulter – Stockholm City – start snarast möjligt

Prodiem