ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Klara Consulting är den nybildade koncernen med djupa rötter. År 2021 beslutade sig KlaraPapper – grundat 1997 – och MPC Consulting – grundat 2007 – att gå samman för att skapa en av Sveriges största aktörer inom outsourcad ekonomi. Med sig in i koncernen fanns tack vare tidigare förvärv också EkonomiPorten AB, JL Ekonomi AB, webbyrån Nitea AB och IT-byrån Spree. De kompletterande kompetenserna ger Klara Consulting en stark och unik position på marknaden.

Vi är en flerfaldigt prisbelönt koncern med omkring 200 medarbetare och har kontor i Stockholm, Västerås, Malmö och Östersund. Tillsammans skapar vi unika erbjudanden för kunder och medarbetare inom digitalisering och ekonomisk styrning. Välkommen till en modern helhetsleverantör inom ekonomitjänster.

För mer information, besök gärna https://klaraconsulting.se/.


Vi står nu inför stora och roliga förändringar med ökad digitalisering, mer kvalitativ kundkontakt och en fördjupad affär. Därför utökar vi nu med flera nya redovisningskonsulter. Vi erbjuder en fast anställning med goda förmåner, bra kollegor och en familjär stämning! 

Häng med på resan! 
 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera redovisningskonsulter med erfarenhet av arbete inom redovisning från ca 3 år och uppåt. Du kommer att arbeta i något av våra affärsområden, tjänst- eller fastighet. 

För dig som är lite nyare i redovisningskonsultrollen kommer du att vara en av del av ett team med duktiga och trevliga kollegor. Rollen är bred, varierande och innebär att du ansvarar för den mer grundläggande delen av redovisningsflödet, men med ambitionen att du ska utvecklas och få större ansvar längre fram. För rätt person kan det också ges möjlighet att äga helhetsansvaret för mindre kunder relativt tidigt.

Vidare söker vi även mer seniora redovisningskonsulter, gärna du som har erfarenhet av att jobba på byrå sedan tidigare (dock ej krav) du har dock kommit så långt i din redovisningskompetens att du kan ta helhetsansvar om egna kunder, rapportera till dessa, göra kvalitetssäkring av bokslut, deklarationer, konsultation till kund, projektleda kundteam mm. 


Vi värdesätter ditt engagemang och positiva inställning. Du är nyfiken, drivs av att lära dig mer och trivs med att arbeta i grupp såväl som individuellt. Din utveckling är viktig för oss och därför ger vi dig goda möjligheter att växa och utvecklas i din roll som redovisningskonsult.  

Du som har bestämt dig för att redovisning är din grej, oavsett om du jobbat 3 eller 10 år, är välkommen med din ansökan med ditt personliga brev, och beskriv gärna hur just din drömroll ser ut. 

På sikt har du som medarbetare även möjligheten att via SRF certifiera dig till auktoriserad redovisningskonsult. 

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med Valegro Rekrytering & Interim. Ansvarig Rekryteringskonsult är Erika Klatzkow, tel. 0704-121950. Vänligen klicka på ”Sök denna tjänst” för att snabbt och enkelt skicka in din ansökan. Vi går igenom urvalet löpande så tveka inte att söka redan idag.

Valegro är ett nischat bolag som rekryterar och hyr ut konsulter inom ekonomi, HR, sälj och management samt konsulterar i organisationsfrågor.

Med över 20 års erfarenhet av branschen har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater, konsulter och kunder. Vi hjälper även våra kunder i strategiska frågor kring försäljning och ledarskap.

För oss är långsiktighet och förtroende viktigt. I våra uppdrag har vi alltid kunden och kandidatens bästa för våra ögon och vi gör allt för att du som kund och kandidat ska känna dig trygg med vår kompetens, styrka i leverans och att vi har förstått ditt behov. Våra kunder och kandidater värdesätter vårt engagemang och den personliga service vi ger.

 

Redovisningskonsulter sökes

Företag Valegro AB
Ort
Utgår

2021-12-13

Ansök nu

Dela detta jobb