ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult till Växjö

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Redovisningskonsult till Växjö

Är du en driven och engagerad redovisningskonsult som är bra på att bygga och bibehålla långsiktiga relationer? Följ med oss på vår spännande resa! Aspia är ett marknadsledande företag inom redovisning och erbjuder kunder en mängd andra företagsnära tjänster. Till vårt kontor i Växjö söker vi dig som vill vara med och utveckla både våra kunders företagande och våra medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som redovisningskonsult på Aspia har du ett omväxlande och självständigt arbete, där du arbetar på olika kunduppdrag. Vi arbetar alltid i team och du kommer därmed ha ett nära samarbete med dina kollegor. Tillsammans ser vi till att ge en högkvalitativ leverans till kund och ger utvecklande input till varandra. Arbetet sker både på vårt eget kontor och ibland ute hos kund och innebär stöttning ute hos kunder runt Växjö området.

Arbetsuppgifter

 • Löpande bokföring
 • Kund- och leverantörsreskontra, momsrapportering
 • Månadsavstämningar och förberedande rapportering till kund
 • Förberedande bokslutsarbete
 • Upprätta bokslut och årsredovisning
 • Konsultation och kundrådgivning

På Aspia får du lära dig redovisningsyrket från grunden. Vi utmanar dig, stöttar dig och tror på dig!

Hos oss får du en familjär miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och kundvård. Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och gärna med inriktning redovisning. Vi ser att du gärna har erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Vidare behärska du svenska obehindrat i tal och skrift.

I Aspias rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper:

För att du ska trivas i rollen som redovisningskonsult tror vi att du är en positiv person som trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera förtroendefulla kontakter. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp samt har förmågan att samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du har lätt för att anpassa dig till nya situationer samt har förmågan att arbeta med flera uppgifter parallellt.

Aspias sikte är inställt på att fortsätta leda digitaliseringen och tjänsteutvecklingen inom affärsnära tjänster. Vi hoppas att även du vill vara med och bidra till denna utveckling!

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 60 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och mest på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Mer information om oss finns på www.aspia.se

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar och flexibel arbetstid, samt kollektivavtal och bra förmåner. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig stimulerad i din roll och arbetar därför strukturerat med medarbetarsamtal där du sätter mål och planer för din utveckling. Sist, men inte minst, får du ett härligt gäng kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan

Låter det som en intressant tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till oss innehållande CV senast 10.02.2022. Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande så gärna så snart som möjligt.

Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess och gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens, erfarenhet och potential att växa i rollen.

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Clara Brorson på clara.brorson@academicwork.se. Om du har frågor gällande rollen som Redovisningskonsult är du välkommen att kontakta Jeanette Hjelm på jeanette.m.hjelm@aspia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Några snabba:

 • Ort: Växjö, Sverige
 • Område: Redovisning
 • Omfattning: Heltid
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning
 • Sista ansökningsdatum: 2022-02-10

Dela detta jobb

Redovisningskonsult till Växjö

Academic Work