ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult till snabbväxande koncern

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Redovisningskonsult till snabbväxande koncern

Är du en redovisningskonsult som vill jobba med spännande tillväxtföretag inom bland annat e-handel och fastigheter? Vill du samtidigt slippa byråvärldens detaljerade tidrapportering och fokusera fullt ut på kunden. Då kan detta vara drömjobbet för dig. På Renevatios ekonomiavdelning får du den unika möjligheten att jobba nära verksamheterna likt en ekonomiavdelning men med många olika företag och branscher likt miljön på en redovisningsbyrå. Det bästa av två världar helt enkelt.

Om tjänsten
Du kommer att vara en av 5 personer som utgör ekonomiavdelningen på företaget. Renevatio AB är ett snabbt växande investmentbolag som investerar i företag i ett tidigt skede, med målet att genom kompetens och kapital skapa tillväxt och värde i varje enskilt bolag. Ekonomiavdelningen sköter koncernens fullständiga redovisning och ekonomiska uppföljning men utför även ekonomitjänster till andra företag i portföljen. På så sätt liknar arbetet en hel del hur det är på en redovisningsbyrå, men med en starkare teamkänsla och delaktighet till företagen du arbetar med. Din roll i teamet blir att ansvara för ett antal företags fullständiga löpande redovisning och tillsammans med redovisningschefen följa upp och rapportera till företagsledningen. Du kommer beroende på kompetensnivå mer eller mindre självständigt upprätta bokslut och inkomstdeklarationer för dina företag, samt biträda vid övriga analyser och kalkyler. Tjänsten är en heltidstjänst med månadslön där 6 månaders provanställning tillämpas, följt av tillsvidareanställning. Vi tillämpar ett flexibelt digitalt arbetssätt som möjliggör arbete hemifrån 2 dagar i veckan. Resterande arbetsdagar utgår från vårt huvudkontor på Sveavägen 59 i Stockholm.

Arbetsuppgifter
- Löpande redovisning och lönehantering
- Arbetsgivardeklarationer och momsdeklarationer
- Månadsrapportering och budgetuppföljning
- Bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
- Statistik och övriga analyser

Kvalifikationer
Vi ser helst att du uppfyller dessa krav:
- Minst 1 år eftergymnasial utbildning inom ekonomi
- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som redovisningskonsult
- Goda kunskaper i Excel och engelska
Meriterande förkunskaper:
- Självständigt kunna upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer för aktiebolag
- Arbetat med redovisning i e-handelsbranschen
- Programvaror Fortnox, Capego Bokslut, Wolters Kluwer Skatt

Vi letar efter en kommunikativ och analytisk person som gillar att lösa problem och ta egna initiativ. Eftersom vi är en liten ekonomiavdelning som hjälper både små och stora företag med allt inom ekonomi behöver du vara prestigelös och ta dig an så väl svåra som enkla uppgifter. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer du som junior såväl som mer erfaren att få ett stort eget ansvar med möjlighet till bred kompetensutveckling inom redovisning och rådgivning.

Ansökan senast 10 juli, men intervjuer hålls löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Startdatum 1 september eller enligt överenskommelse.

Företagsbeskrivning
Renevatio AB är ett snabbt växande VC-bolag som investerar i företag inom många olika branscher men med tyngdpunkt på e-handel och fastighetsbranschen. Vi har en långsiktig investeringsstrategi där vi investerar i företag i ett tidigt skede och genom kunnande och kapital vill maximera tillväxt och lönsamhet i företagen. Koncernen utgörs idag av ca 20 st bolag men i portföljen finns också delägande ner till några procent av bolagen. Koncernbolagen har ca 60 st anställda men inkluderat de mindre portföljbolagen över 100 anställda. Vårt huvudkontor ligger på Sveavägen i Stockholm.

Dela detta jobb

Redovisningskonsult till snabbväxande koncern

Yobber AB