ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult till Infoduction!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Redovisningskonsult till Infoduction!

För dig som har en utbildning i ekonomi, tidigare erfarenhet av redovisning samt en positiv energi och sinne för struktur finns nu möjligheten att söka tjänsten som redovisningskonsult till redovisningsbyrån Infoduction. Infoduction söker dig med ett långsiktigt driv och intresse för redovisning - är du personen vi söker? Tveka då inte att söka tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Academic Work söker för Infoductions räkning en redovisingskonsult som kommer få bli en del av byråns fortsatta utveckling. Infoduction är ett mindre familjeföretag som fokuserar sin verksamhet på att hjälpa mindre till medelstora företag med allt ifrån bokföring, kund- och leverantörsreskontra till bokslut och årsredovisning.

Byrån gemomsyras av högt i tak, öppenhet, brinnande engagemang för redovisning samt en känsla av stor omtanke för varandra och verksamheten. Totalt arbetar nio konsulter på byrån utöver ansvarig VD och teamet beskrivs som mycket sammansvetsat där alla får komma till tals och uppmuntras att ta egna initiativ.

I rollen som redovisningskonsult blir du anställd på Academic Work och arbetar till en början på uppdrag hos Infoduction. På sikt finns en tydlig plan och förhoppning att överrekrytering kommer ske efter 12 månader, förutsatt samtliga parter är nöjda med samarbetet. Utöver chans till överrekrytering finns även chans att på sikt ta del av delägarskap i byrån. Mot denna bakgrund önskar vi hitta dig med långsiktigt driv som vill utvecklas och växa i rollen som redovisningskonsult tillsammans med Infoduction.Du erbjuds:

 • En plats i ett kompetent och engagerat team som präglas av öppenhet och omtanke.
 • Chansen att utvecklas inom redovisning med eget ägandeskap över redovisningsprocesser från ax till limpa.
 • Möjlighet till både överrekrytering och på sikt även delägarskap i byrån.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult kommer du få arbeta med redovisningsprocesser från ax till limpa och på så vis stötta och hjälpa mindre till medelstora företag med deras ekonomiarbete. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 • Bokföra verifikationer både manuellt och digitalt.
 • Hantera leverantör- och kundreskontra.
 • Granska löner.
 • Göra periodiseringar och månadsavstämningar.
 • Skapa balans- och resultatrapporter samt kunna förstå och tydilgt förklara samtliga delar för kunder.
 • Genomföra bokslut.

Vi söker dig som

 • Har en utbildning i företagsekonomi, gärna från högskola eller universitet.
 • Har minst två års erfarenhet av bokföringsarbete. Erfarenheten kan ha erhållits både från deltids- och/eller heltidsarbete.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska då kommunikation kan förekomma på båda språken.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av Fortnox samt Visma. Fortnox är högst meriterande då det är systemet de arbetar mest med.
 • Har erfarenhet av upprättande av bokslut.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är trygg i dig själv och har en positiv attityd. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt noggrann och strukturerad i ditt arbete. Infoductions medarbetare präglas av ett stort engagemang för byrån och vi söker dig som vill ta dig an samma engagemang för att på så vis ges möjligheten till en framtida överrekrytering. Om du är prestigelös, har en stor vilja att lära samt ett brinnande intresse för redovisning så tror vi att du kommer ha goda förutsättningar för att lyckas i rollen.

Övrig information

 • Start: Januari/Februari 2022.
 • Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader. Förusatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet finns stor chans till överrekrytering.
 • Lön: Timbaserad månadslön.
 • Ansökan: Vi önskar att du med din ansökan skickar in ett personligt brev där ditt intresse för tjänsten samt relevanta erfarenheter lyfts fram på ett tydligt sätt.
 • Placering: Bromma.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infoductions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Infoduction AB är en mindre, familjeägd redovisningsbyrå vars verksamhet fokuserar på att hjälpa mindre till medelstora företag med deras redovisningsarbete. Infoduction har sitt kontor i Bromma och består av nio redovisningskonsulter utöver ansvarig VD.

Dela detta jobb

Redovisningskonsult till Infoduction!

Academic Work