ekonomijobb.se

Logo

Redovisningskonsult till Conisco

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-09

Ansök nu

Redovisningskonsult till Conisco

Om Conisco

Conisco har sitt kontor på Minc, Anckargripsgatan 3 i Malmö. På denna arbetsplats sitter förutom Conisco även ca 25 inkubatorbolag samt ytterligare ett 40-tal andra mindre bolag. Arbetsmiljön på Minc är en kreativ miljö bestående av innovativa entreprenörsföretag.

Arbetsuppgifter

En av våra redovisningskonsulter skall gå på föräldraledighet under ca 1 års tid och vi söker vikarie för hennes tjänst. Vi söker en erfaren redovisningskonsult eller dig som är erfaren inom redovisning och som gärna vill prova på att arbete i konsultrollen. Dina dagliga arbetsuppgifter omfattar exempelvis löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturahantering, fakturering, betalningar, skatt- och momshantering samt lönehantering. Beroende på erfarenhet ansvarar du också för/är delaktig i period- och årsbokslut, rapportering, årsredovisning, budgetuppföljning, prognoser, projektrapporering och analyser. Du kommer att ta plats i ett gäng av sociala, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som liksom du uppskattar kombinationen av ekonomi och kundvård. Som redovisningskonsult på Consico kommer du att få jobba med kompletta redovisningsuppdrag till övervägande del på Consicos kontor men det kan även förekomma arbete på plats ute hos kund.

Om dig

Du är en självgående redovisningsekonom med utbildning på högskolenivå inom ekonomi alternativt lång erfarenhet av arbete inom ekonomi. Du har minst 3 års yrkeserfarenhet av arbete inom ekonomi och redovisning och gärna inom olika företag och med brett ansvar. Du brinner för ekonomi och är noggrann och effektiv i ditt arbete. Som person är du social och serviceminded med en säljande och rådgivande personlighet i dialog med kund. Du har lätt för att kommunicera och ser gemenskapen och samarbetet med kollegor som en självklarhet. Vidare är du stresstålig och analytisk med en stor förmåga att kunna prioritera i ditt arbete. Erfarenhet av boksluts- och skatteprogram samt Fortnox är meriterande. Du bör också ha god vana av att arbeta i Excel samt vara bekväm med engelska språket.

Kvalifikationer

Meriterande: Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Språk

Krav: Engelska

Arbetslivserfarenhet

Meriterande:

Redovisningsekonom: 2-4 års erfarenhet

Redovisningskonsult: mindre än 1 års erfarenhet

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till Conisco

Jurek Bemanning