ekonomijobb.se

REDOVISNINGSKONSULT TILL BYRÅN I GNOSJÖ!

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

REDOVISNINGSKONSULT TILL BYRÅN I GNOSJÖ!

Brinner du för redovisning och trivs med att ge kunder en kvalificerad rådgivning? Då är det dig vi söker!

Företagsinformation

Byrån i Gnosjö säljer tjänster inom ekonomi och verksamhetsutveckling. Vi har erfarenhet av många olika branscher och företag. Vi har en bred kompetens att tillgå i vårt arbete både i den löpande redovisningen, i effektivisering av administration och i olika former av rapportering och sammanställningar till ledningsgrupper och styrelser. Läs mer om företaget www.byran.nu.

Dina arbetsuppgifter och din profil

Dina arbetsuppgifter blir mycket varierande inom redovisning och ekonomi. Det innefattar löpande redovisning, månadsbokslut, rapportering och till viss del rådgivning. Om du har erfarenhet av löner och bokslutsarbete, fram till granskning, så är det meriterande.

Byrån jobbar dels inne på vårt kontor men även på plats hos kund. Så detta innebär att vi får erfarenhet av olika affärssystem och rutiner som då gör att vi har ett väldigt utvecklande och varierande jobb.

Vi vill att du är serviceinriktad och flexibel då vårt jobb innebär att möta våra kunders behov på bästa och effektivaste sätt. Vi är ett litet team som gillar trivsel och god stämning på kontoret så vi ser gärna att du är positiv och glad.

Ansökan

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

REDOVISNINGSKONSULT TILL BYRÅN I GNOSJÖ!

Junic