ekonomijobb.se

Logo

Redovisningskonsult till Aspia i Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-08-04

Ansök nu

Redovisningskonsult till Aspia i Stockholm

Följ med oss på vår spännande resa! Aspia har just bildats, men är marknadsledande redan från start - det ger fantastiska möjligheter för både kunder och medarbetare. Hos oss kommer du med redovisningsbakgrund att få bredda din erfarenhet och få möjlighet att utveckla dina kunskaper

Arbetsbeskrivning
Aspia hjälper kunder i hela Sverige med interima konsulttjänster till deras ekonomifunktioner vid tillfälliga eller längre behov. Arbetet kan utföras i projektform eller innebära en specifik tjänst så som redovisningsassistent, redovisningsekonom, Business och Financial Controller eller CFO. Som konsult kommer du primärt att arbeta ute hos våra kunder. Dina arbetsuppgifter kommer att variera men kan exempelvis bestå av att hjälpa företag med deras redovisning, rapportering, controlling samt att stötta och utveckla våra kunder vid förändringsprocesser. Våra kunder är verksamma inom offentlig och privat sektor, de är ägarledda eller börsnoterade. För att fortsatt framgångsrikt hjälpa våra kunder letar vi efter ekonomikonsulter som kan stärka upp vår verksamhet i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ekonom från universitet eller högskola. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av brett ekonomiarbete.

Du talar och skriver både svenska och engelska flytande och har mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultrollen.

Hos Aspia kan utvecklingsresan gå fort och du kan snabbt skaffa dig bred erfarenhet. Vi tror därför att du trivs med ett självständigt arbetssätt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du är analytisk och skaffar dig lätt en helhetsbild av vad som ska göras samt sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och system. Vidare är du flexibel, kommunikativ och bra på att skapa relationer.

Du erbjuds
Hos oss erbjuds du möjligheter till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du lär känna olika branscher och företag. Du arbetar efter en individuell utvecklingsplan som du sätter upp tillsammans med din coach. Du erbjuds även att ta del av ett omfattande utbildningsprogram med möjligheter att certifieras. I rollen som konsult på Aspia kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.aspia.se – men framför allt vill vi veta mer om dig!

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström på telefon: 0762-97 87 95 alternativt karolina.wahlstrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult till Aspia i Stockholm

Jurek Bemanning