ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Redovisningskonsult till Accountor i Karlskoga

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Redovisningskonsult till Accountor i Karlskoga

Älskar du siffror och människor och vill leverera kvalitet i toppklass? Drivs du av att arbeta med kundrelationer och att vara en del av ett redovisningsteam där vi tillsammans månar om våra kunders framgång? Söker du en ny utmaning och vill vara en del av en spännande resa? Då kanske du är den vi letar efter till rollen som Redovisningskonsult till Accountor i Karlskoga?

Vi ser fram emot att höra från dig!

Accountor erbjuder

Nu expanderar vi och utökar vårt team i Karlskoga. Accountor är ett karriärföretag och erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Din utveckling och välmående är av största vikt för oss, därför erbjuder vi att kostnadsfritt bli auktoriserad Redovisningskonsult hos SRF för att stärka din position på marknaden. Som anställd finns möjlighet till såväl flexibla arbetstider och att jobba på distans, som löpande kompetensutveckling via bl.a. vår egen moderna digitala utbildningsportal. Våra medarbetare beskriver ofta Accountor som en vänlig, flexibel och hjälpsam arbetsplats. Vi finns i fina nyrenoverade lokaler mitt i centrum i Karlskoga. I rollen som Redovisningskonsult kommer du till ett sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och tycker det är kul att gå till jobbet. När vi fikar är det hembakat, högt i tak och skratt på menyn.

Arbetsuppgifter

Accountors kundföretag finns i många olika branscher och olika storlekar där du som Redovisningskonsult har en viktig nyckelroll. Att arbeta som Redovisningskonsult på Accountor innebär ett varierat och flexibelt arbete där våra olika kunduppdrag ger dig nya utmaningar och möjlighet till utveckling. I huvudsak handlar rollen om att du tillsammans med teamet ansvarar för en leverans helt i linje med våra kundlöften. I rollen ingår vanligt förekommande arbete inom redovisning. 

Framgångsfaktorer

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. För att lyckas i rollen som Redovisningskonsult har du tidigare flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö.

Din personlighet är viktig för oss

Du är noggrann, driven och kvalitetsmedveten. För att trivas i rollen som Redovisningskonsult på Accountor inspireras du av att arbeta långsiktigt i dina kundrelationer och ser det som en naturlig del av din roll att prata med dina kunder om deras behov på såväl kort som lång sikt. Du är kommunikativ och lyhörd och gillar att omges med kollegor och dela med dig av din kunskap och erfarenhet samt bidrar med positiv energi. Du har förmågan att planera och strukturera ditt arbete väl, hitta lösningar, samt arbeta proaktivt. Du trivs helt enkelt som allra bäst när du får vara en del av ett team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan och information

I denna rekrytering samarbetar Accountor med AxÖ Consulting. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin på telefon 072-398 02 77 eller via mail anneli.wallin@axoconsulting.se Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!

Accountor ingår i en internationell koncern och är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige är vi ca 300 anställda på åtta orter med det gemensamma målet att hjälpa våra kunder att dra nytta av den moderna, digitala tekniken för sin redovisning, lönehantering och HR. Vi vill hjälpa våra kunder att bli bättre och nå längre än sina konkurrenter. Men Accountor är mer än bara siffror – vi engagerar oss i människor, bryr oss om varandra och arbetar aktivt för att skapa en attraktiv arbetsplats.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Karlskoga

Län

     Örebro län

Land 

     Sverige

Referensnummer

     2021/185

Kontakt

     Anneli Wallin, 0723980277

Publicerat

     2021-11-17

Sista ansökningsdag

     2021-12-12

Dela detta jobb

logga
Redovisningskonsult till Accountor i Karlskoga

AxÖ Consulting