ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult – Stockholm – start så snart som möjligt

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Redovisningskonsult – Stockholm – start så snart som möjligt

Till ett nordiskt bolag inom retailbranschen i Stockholm, söker vi nu en Redovisningskonsult.

Till detta uppdrag söker vi helst dig som vill ta anställning som konsult men vi kan även anlita dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Stockholm

Tid:

Start så snart som möjligt (senast i början av december) och ca 6 -7 månader.

Omfattning:

Heltid.

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att ingå i ett nordiskt Redovisningsteam och arbeta med löpande redovisning, avstämningar, bokslutsarbete och rapportering för en av enheterna inom bolaget.

Vi söker dig som vill arbeta brett inom redovisningsområdet och samtidigt ingå i ett team, och dessutom vara lite ansvarig för en legal enhet. Du kommer att arbeta med placering i Vasastan/Kungsholmen. Om du även är öppen för ett hyrköp kan det vara ett extra plus. Vi anställer dig gärna på det här uppdraget! Kan även fungera om du är underkonsult.

Din profil:

Du är säkert eftergymnasial inom ekonomi/redovisning. Du är trygg och självgående inom redovisningsområdet och har med fördel arbetat i en liknande roll i ett nordiskt bolag. Alternativt har du arbetat som Redovisningskonsult på en Redovisningsbyrå.

Du gillar att samarbeta och är intresserad av siffor. Du är prestigelös och har lätt för att skapa ordning, vidare är du noggrann och strukturerad. Bolaget är i en mycket spännande fas och expanderar. Välkommen att skicka in din ansökan, så snart som möjligt.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

Dela detta jobb

Redovisningskonsult – Stockholm – start så snart som möjligt

Prodiem