ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningskonsult sökes till myndighet i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Redovisningskonsult sökes till myndighet i Stockholm

Jurek söker nu en erfaren redovisningskonsult på uppdrag för Kammarkollegiet med start i januari 2023. Har du erfarenhet av bokföringssystemet Agresso/Unit 4 och erfarenhet av att vara kundansvarig? 

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Kammarkollegiets avdelning för Kapitalförvaltning har i samband med bokslut behov av förstärkning av en redovisningsekonom. I uppdraget ingår det att självständigt sköta den löpande redovisningen för ett antal kunders stiftelser/fonder. Det innefattar att ansvara för in- och utbetalningar, skatteredovisning, kontoavstämningar, registrering av andelsaffärer, periodisk rapportering, årsbokslut och inkomstdeklarationer. Du kommer ingå i en grupp om fem medarbetare med samma arbetsuppgifter och ansvar för redovisning av olika kunders stiftelser/fonder. 

Vem är du?

För att vara kvalificerad för detta uppdrag ska du:

  • ha högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom.

  • ha goda kunskaper i bokföringssystemet Agresso/Unit 4.

  • ha goda kunskaper i MS Office, främst Excel.

  • kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och skrift.

  • ha erfarenhet som kundansvarig från uppdrag inom liknande verksamhet (exempelvis kontakt med revisorer, bidrags-/stipendiemottagare, kunder gällande upprättande av årsbokslut, utbetalningsuppdrag etc.).

Utöver det ovan nämnda är det meriterande om du har: 

  • erfarenhet av statlig redovisning. 

  • erfarenhet av lönesystemet Hogia Lön. 

  • erfarenhet av bokföringsprogrammet Capego.

  • erfarenhet av arbete på bank eller som kapitalförvaltare. 

  • erfarenhet av redovisning av stiftelser

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omfattning på heltid med start 16 januari 2023 och förväntas pågå i cirka 4 månader till maj 2023, med eventuell förlängning till juli 2023. 
Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta  Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Redovisningskonsult sökes till myndighet i Stockholm

Jurek