ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult och teamledare med kundansvar

Företag PrimeQ AB
Ort
Utgår

2023-01-05

Ansök nu

Redovisningskonsult och teamledare med kundansvar

Har du en känsla av att någonstans där ute i platsannonsdjungeln måste finnas ett utvecklande jobb på ett nyskapande, kreativt företag där man gillar att jobba prestigelöst och ha kul ihop? Undrar du hur du ska hitta det? I så fall kan du sluta leta!

PrimeQ har ett unikt koncept. Vi har handplockat medarbetare med kompetenser inom en rad olika affärsområden och samlat dem under ett och samma tak. Därför kan vi erbjuda våra kunder smarta, skräddarsydda paketlösningar där du får vara med och packa paketen.

Vi vill bygga vidare på vårt koncept. Vill du hänga på?

Vi fortsätter expandera och utvidgar nu vår ekonomiverksamhet i Norrköping. Nu söker vi en teamledare med kundansvar till vårt fantastiska kontor.

Om tjänsten

Är du en driven teamledare som älskar att ta ansvar?
Vi söker nu en redovisningskonsult till Norrköping som också har rollen som teamledare med kundansvar. Rollen innebär att bygga upp samt leda och utveckla ett team av redovisningskonsulter som jobbar med bolag inom olika branscher samt att vara ansvarig för ett antal större kunder. Du kommer också jobba nära våra redovisningsteam i Stockholm och Västervik.

Företagskulturen präglas av mycket glädje och stark gemenskap och vår vision handlar om att vi ser kreativitet som grunden till att lyckas. Vi har ett högt förtroende hos våra kunder som finns i många spännande branscher. Vi värnar om en säker leverans till kunderna och arbetar enligt REKO, är anslutna till FAR samt har auktoriserade redovisningskonsulter.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Vara med och bygga upp ett team av redovisningskonsulter i Norrköping.
– Kundansvar för ett flertal kunder.
– Upprättande och kvalitetssäkring av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
– Processer och ekonomistyrning.

Vem är du?

– Eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
– Erfarenhet av flera års arbete med redovisning, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå.
– Du är självständig i ditt arbete med bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Det är meriterande om du har kunskaper inom IFRS och koncernredovisning.

Vårt erbjudande:
– Stimulerande arbetsuppgifter
– En flexibel arbetsmiljö
– Möjlighet att göra karriär
– Möjlighet att både bredda och specialisera dig
– Kontinuerlig utbildning
. Mycket glädje och stark gemenskap

Det är viktigt att du trivs med att samarbeta med andra och att du är framgångsrik i din kommunikation. Du bör kunna fördela och planera ditt teams arbete och du hugger gärna i själv där det behövs. Tjänsten innebär även att till stor del kunna upprätta, granska och kvalitetssäkra vårt arbete. Tillsammans med kunder och kollegor utvecklar du processer och rutiner för en effektiv hantering av uppdraget.

Som person är du driven, tycker om kundkontakter och kommunicerar på ett tydligt och förtroendeingivande sätt. Det är lätt för dig att anpassa dig till nya situationer och du har förmågan att arbeta med flera saker parallellt.

Om verksamheten

PrimeQ är mer än en redovisningsbyrå. Med våra fyra affärsområden – IT, telefoni, affärssystem samt ekonomi & lön – har vi en unik möjlighet att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter kundens behov. Våra kontor finns i Stockholm, Västervik, Motala, Norrköping, Västerås och Göteborg. Läs mer om oss och vad vi erbjuder våra kunder på http://www.primeq.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Carin Torngren
0490-65 52 02
carin.torngren@primeq.se
Vi samarbetar med Poolia i denna rekrytering.

Dela detta jobb

Redovisningskonsult och teamledare med kundansvar

PrimeQ AB