ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningskonsult med huvudansvar för internationella uppdrag till Mazars i Stockholm

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-07-21

Ansök nu

Redovisningskonsult med huvudansvar för internationella uppdrag till Mazars i Stockholm

Vad du får hos oss

Vi har ett välfungerande internationellt nätverk med över 40 000 kolleger i 90 länder. Du kommer ges möjlighet att på daglig basis arbeta nära flera av dessa internationella kolleger.

Du kommer leda vårt team på cirka tio personer som arbetar med internationella kunduppdrag på kontoret i Stockholm. Rollen innebär bland annat att du är ett bollplank till kollegerna och har utvecklingssamtal med dem.

Rollen innebär att du har ett nära samarbete med affärsområdesansvarig för redovisning. Hos oss har alla en personlig utbildningsplan som stödjer dig och din utveckling på bästa sätt.

Detta är en möjlighet att arbeta på ett företag som satsar starkt framåt på redovisningsområdet. Vår framgång möjliggörs av en arbetskultur där samverkan, gemenskap och engagemang är våra ledstjärnor.

Vem söker vi

Vi söker dig som är ekonom med flera års relevant arbetslivserfarenhet inom redovisning. Det är positivt om du är auktoriserad redovisningskonsult och att du har ledarerfarenhet sedan tidigare.

För att trivas i rollen är du en strukturerad person som prioriterar kundvärde, kvalitet och att utveckla dina kollegor. Du har god kunskap i att kommunicera på engelska både i tal och skrift.

Mazars värdegrund bygger på hållbarhet. Som en röd tråd löper det genom vår vision och våra kärnvärden. Vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar, beskriver vår målbild och det som vi vill uppnå. Våra kärnvärden hållbara relationer och ett hållbart affärsmannaskap i en hållbar framtid är vad vi står för.

Läs mer om oss på mazars.se

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Aaron Sprint. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se eller Camilla Eriksson på tel. 0733 – 55 06 63, camilla.eriksson@aaronsprint.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Redovisningskonsult med huvudansvar för internationella uppdrag till Mazars i Stockholm

Aaron Sprint