ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningskonsult med fokus bokslut och deklarationer

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Redovisningskonsult med fokus bokslut och deklarationer

Har du något års erfarenhet av bokföring och genomfört ett antal bokslut på egen hand? Söker du en arbetsgivare som värnar om balans mellan arbete och fritid, där det finns flexibilitet och närhet till beslut? Välkommen till en roll som redovisningskonsult på Admit och en roll som tar extra ansvar för genomförande av bokslut för Admits kunder. Urval görs löpande.

Om tjänsten

Admit Ekonomi är ett väletablerat och tryggt alternativ för alla företag som väljer att outsourca sina ekonomitjänster. Bolaget ägs av Stockwik Förvaltning som återfinns på small-cap listan hos OMX. På Sundsvallskontoret arbetar sex redovisningskonsulter med en stor variation av kunder inom olika branscher där alla ansvarar för sin egen kundstock. Nu söker de ytterligare redovisningskonsult till att framförallt stötta med bokslut och deklarationer, såväl hantera utpekade kunders redovisning från ax till limpa.

Admits erbjudande

Admit värnar om balans mellan arbete och privatliv. Som redovisningskonsult kommer det att vara perioder med högre arbetsbelastning, t.ex. vid bokslut/årsredovisning. Här får du möjligheten att ansvara för din egen tid och att du tar ut dina flextimmar - övertid är inte något att eftersträva!

Admit erbjuder också:

 • Den stöttning du behöver i din utveckling och professionella karriär, för att exempelvis bli auktoriserad redovisningskonsult
 • Kollektivavtal, friskvårdsbidrag (5000kr) mm.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att anställas direkt av Admit.

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Admit kommer du att arbeta med att levera tjänster inom ekonomiområdet, från enstaka delar till att agera som kundens kompletta ekonomifunktion. Du kommer framförallt att stötta kontorschefen med att genomföra bokslut och deklarationer för Admits kunder. Nedan listas de områden som Admit erbjuder tjänster inom med länkar för att läsa mer om varje specifik del:

 • Bokföring
 • Bokslut/årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Rådgivning

Vi söker dig som

 • Har något års arbetslivserfarenhet inom bokföring
 • Har kunskap och erfarenhet av årsbokslut
 • Har goda datorkunskaper och som lätt kan sätta dig in i olika ekonomisystem
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift
 • Innehar B-körkort

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av Briljant, Visma eller Fortknox.

Vi söker dig som söker balans mellan arbete och fritid. Du är en person som tar stort ansvar för ditt arbete och tycker om att arbeta tillsammans med andra. Då din kundstock varierar över 10-30 kunder har du förmågan att hantera parallella arbetsuppgifter och kontakter.

Övrig information

 • Start: Omgående, hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Admit erbjuder företag kundanpassad ekonomiadministration genom personligt engagemang och med hög kvalitet. De vill uppfattas som kundens egna ekonomiavdelning och står för leverans i en kunskapsmässig framkant oavsett bransch. Bolaget har 30 medarbetare fördelade på kontor i Sundsvall, Stockholm och Örebro. De levererar trygghet till små och medelstora företag över hela landet som vill outsourca sina ekonomitjänster inom redovisning, lön och skatt.

 

 

Dela detta jobb

Redovisningskonsult med fokus bokslut och deklarationer

Academic Work