ekonomijobb.se

logga

Redovisningskonsult med BRF-erfarenhet – Solna – start snarast möjligt

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2020-12-18

Ansök nu

Redovisningskonsult med BRF-erfarenhet – Solna – start snarast möjligt

Till en av våra kunder söker vi nu en Redovisningskonsult som helst har erfarenhet av redovisningsarbete för bostadsrättsföreningar, BRF:er. Du kanske tidigare har arbetat inom något bostadsföretag som sköter ekonomin åt andra BRF:er eller liknande.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Solna

Tid:

Start så snart som möjligt och ca 5-6 månader

Omfattning:

Heltid

Beskrivning av uppdraget:

Du kommer att ingå i ett redovisningsteam som hanterar redovisning för olika BRF:er. Dina arbetsuppgifter kommer främst att handla om löpande redovisning, avstämningar och förberedelser inför bokslut samt en del leverantörsreskontraarbete. Ekonomisystem är Expand. Inget krav på att du kan det systemet, men såklart ingen nackdel heller.

Din profil:

Du har troligen en utbildning inom redovisningsområdet, samt känner dig trygg på ovan nämnda uppgifter. Du är också en bra lagspelare och intresserad av redovisning. Du är van vid att leverera inom givna tidsramar och är en typisk ¨Doer¨. Teamet du kommer att arbeta i har en trevlig stämning och vi vill såklart att du också kommer in och bidrar i det!

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker via Prodiems hemsida www.prodiem.se. Vid frågor kontaktar du Maria Gerle 073-303 30 24.

 

Dela detta jobb

logga
Redovisningskonsult med BRF-erfarenhet – Solna – start snarast möjligt

Prodiem