ekonomijobb.se

Redovisningskonsult Dynamics – Kista – start under september

Ansök nu

Redovisningskonsult Dynamics – Kista – start under september

Till ett internationellt IT-bolag i Kista, söker vi nu en Redovisningskonsult med en gedigen erfarenhet av Microsoft Dynamics.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Uppdraget är beläget:

Kista, hemma och i Tyskland

Tid:

Start så snart som möjligt och fram till den 31 januari 2022.

Omfattning:

Heltid

Uppdraget:

Koncernen håller på att implementera Microsoft Dynamics 365 och i början av november är det den tyska enhetens tur. Vi söker nu en konsult som ska stötta den tyska ekonomiavdelningen bestående av sex medarbetare. Du kommer att stötta i bred redovisning och i systemrelaterade frågor. Arbetet kan ske från det svenska huvudkontoret i Kista samt hemifrån. Du kommer även att vara på plats i Tyskland, dels vid uppstart, men även en vecka månatligen kring månadsbokslut.

Din profil:

Har du en gedigen erfarenhet av redovisning och Microsoft Dynamics är du rätt för detta uppdrag. Kan du även prata tyska, är du klockren! Du är så klart flytande på engelska och har varit med och implementerat ERP-system, och då högst troligen Microsoft Dynamics.

Ansökan:

I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Anna Abrahamsson, tfn 070-691 01 35.

 

Dela detta jobb

Redovisningskonsult Dynamics – Kista – start under september

Prodiem