ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Redovisningskonsult

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Redovisningskonsult

Har du nyligen tagit examen och är i början av din karriär eller har du arbetat några år inom redovisning och är sugen på att ta nästa steg? Trivs du i en varierande roll där du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor och är hjälpsam? Här erbjuds du en roll som redovisningskonsult där du får möjligheten att växa inom ett ledande företag.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att de har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och de en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget har är ett ledande företag inom redovisning och revision. Kulturen på företaget beskrivs som öppen och en trivsam stämning där de värdesätter utveckling och hållbarhet. Mer information om företaget ges vid första avstämning

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningskonsult kommer du att primärt arbeta med löpande redovisning, avstämningar och vara delaktig i bokslut. Dina arbetsuppgifter kommer till en början att anpassas utifrån dina tidigare erfarenheter och du kommer kunna ta dig an andra uppgifter så som rådgivning, deklarationer och årsredovisningar efter hand. Vidare kommer du att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och hjälpa till där det behövs. Du kommer ges möjlighet att utvecklas och att växa in i din roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
• Du talar och skriver obehindrat svenska och har goda kunskaper i engelska
• Meriterande med erfarenhet av redovisning

Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ta kontakt med nya människor då din roll innebär många kontaktytor. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, och drivs av att utföra ett arbete av hög kvalité. Vidare klarar du av att arbeta både i team och självständigt i en roll där du ges möjlighet att utvecklas.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Redovisningskonsult

Bravura