ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Redovisningskonsult

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Redovisningskonsult

Rekrytering av en kvalificerad Redovisningskonsult med till PrimeQ i Norrköping

Denna roll kommer vara placerad i Norrköping, så helst 3 dagar i veckan bör du vara fysiskt på plats både för att kunna träffa dina kollegor och kunder.

Arbetsbeskrivning:
Du har erfarenhet av att självständigt utföra avstämningar, rapporteringar, årsbokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer.
Du bör även vara van att arbeta strukturerat och effektivt med kunden i fokus. PrimeQ ser sig själva som en partner och förväntas att vara kundens rådgivare och experter då många olika frågeställningar uppkommer vilket också bidrar till din egen utveckling.

Uppgifter:
• Du har erfarenhet av att självständigt utföra avstämningar, rapporteringar, årsbokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar och inkomstdeklarationer etc.
• Upprätta och kvalitetssäkra bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Rapportering och analyser per månad, kvartal och år
• Årsbokslut och årsredovisningar
• Skatteberäkningar
• Inkomstdeklarationer

Du får följande erbjudande med PrimeQ som arbetsgivare:
• Stimulerande arbetsuppgifter
• En flexibel arbetsmiljö
• Möjlighet att göra karriär
• Möjlighet att både bredda och specialisera dig
• Kontinuerlig utbildning
• Mycket glädje och stark gemenskap

Vem är du?
Du har erfarenhet av en liknande roll som konsult gärna från redovisning- eller revisionsbyrå. Du får gärna ha erfarenhet av revision och det är meriterande om du är kunnig inom fastighetsredovisning.
Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med olika regelverk såsom IFRS och RFR2 och kan du dessutom koncernredovisning är detta ett extra stort plus.

Då detta är en roll med mycket kundkontakt ser vi att du tycker om att kommunicera och hjälpa kunderna på bästa sätt.

I detta rekryteringsuppdrag har PrimeQ valt att samarbeta med Jurek. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Catharina Airiman på telefon: 076-002 69 09 eller catharina.airiman@jurek.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Du är varmt välkommen att söka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om PrimeQ:
https://www.primeq.se/
På PrimeQ är det idag över 25 medarbetare i Västervik och totalt arbetar drygt 90 medarbetare inom IT, Telefoni, Ekonomi & Lön och Affärssystem. PrimeQ finns även i Motala, Stockholm.
Företagskulturen präglas av mycket glädje och stark gemenskap och PrimeQs vision handlar om att de ser kreativitet som grunden till att lyckas. Detta skapas endast när man får tillgång till sin fulla potential.
PrimeQs kunder befinner sig inom många olika spännande branscher och de värnar om en säker leverans, har ett högt förtroende hos sina kunder och ser sig mer som en partner än en leverantör. PrimeQ arbetar enligt REKO, är anslutna till FAR och har auktoriserade redovisningskonsulter.

Dela detta jobb

logga
Redovisningskonsult

Jurek