ekonomijobb.se

Till vårt kontor beläget på Östermalm söker vi nu en redovisningskonsult. På byrån arbetar idag åtta revisorer och redovisningskonsulter. Vi erbjuder tjänster inom revision, rådgivning, redovisning och hanterar bolagsärenden.

Genom arbetet som redovisningskonsult få du en helhetssyn i olika företag och direktkontakt med ägare, inblick och förståelse i en mängd olika branscher samtidigt som du utvecklas och får en bred kompetens. Vi arbetar med mindre och medelstora företag i Stockholm främst. Vi tror att en god arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter genererar nöjda kunder.

Om dig

Vi ser att du har minst ett års erfarenhet som redovisningskonsult. Du har relevant utbildning och kanske siktar på/eller redan är – auktoriserad redovisningskonsult. Du tycker om att arbeta självständigt och ha eget ansvar samtidigt som du är en del av teamet med kunden i fokus.

Om tjänsten

I tjänsten ingår huvudsakligen löpande bokföring, lönehantering, upprätta bokslut och årsredovisning samt deklarationer. I rollen som redovisningskonsult har du ett omväxlande och självständigt arbete. Du känner dig helt trygg med att avrapportera direkt till kund och är tydlig och enkel i språket.

Då vi även säljer revisionstjänster finns möjlighet att biträda om intresse finns.

Vi erbjuder

Ett modernt kontor i nyrenoverade lokaler med Fältöversten och Gärdet som grannar. En prestigelös arbetsplats med en familjär atomsfär som vi alla bidrar till. Vi går årligen på externa kurser efter en individuell utvecklingsplan för att kunna bredda våra kunskaper och utvecklas inom vårt område. För oss är det självklart att ha balans mellan arbete och fritid.

Övrigt

Tjänsten avser en heltidstjänst med start efter överenskommelse.

Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan! 

För frågor kontakta Eva Hansen, 08-665 63 71.

Senaste ansökningsdag är den 25 mars.

Redovisningskonsult

Ort
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb