ekonomijobb.se

Logga

Redovisningsekonomer till Barn- och utbildningskontoret

Ort
Utgår

2019-06-03

Ansök nu

Redovisningsekonomer till Barn- och utbildningskontoret

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer

Om tjänsten

I arbetet ingår att stödja verksamheterna förskola, grundskola och gymnasium i volymbeäkningar, kostnadsberäkningar. Stämma av utfall mot budget och prognos och förklara avvikelser. I uppdraget ingår också att initiera justeringar och ombokningar vid fel eller omläggningar samt att hjälpa till med business case-beräkningar vid verksamhetsförändringar och i projekt.

Arbetsbeskrivning

Vi använder Hypergene för avstämningar, rapporter och analyser och Visma för redovisningen. Ekonomienheten har ansvar för rapportering på fyra nivåer samt en analytisk verksamhetsdimension. Vi samarbetar med administratörer i vår verksamhet, på förskolor, skolor, gymnasium samt vuxenutbildning.

Kvalifikationer
Eftergymansialutbildning tex från Yrkeshögskola alternativt annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi är krav. 
Erfarenhet från arbete inom en politisk styrd organisation meriterande, liksom erfarenhet av arbete i Hypergene.
Har du dessutom erfarenhet från arbete med ekonomi inom skola och utbildning är det extra meriterande.

Om arbetsplatsen

Ekonomienheten är organisatoriskt placerad i Barn- och utbildningsförvaltningens ledningskontor

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.


Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:


Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Redovisningsekonomer till Barn- och utbildningskontoret

Norrtälje kommun