ekonomijobb.se

Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-10-17

Ansök nu

Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Vi söker dig som är civilekonom och som är nyfiken på att arbeta med redovisning i nya spännande branscher och företag.

Som konsult hos oss erbjuds du en trygg anställning med fast månadslön och sex veckors semester. Tjänsten som konsult innebär att du hjälper våra kunder med att fortsätta ha en redovisning med god kvalitet. Genom dina uppdrag utvecklas du snabbt i din karriär samtidigt som du bygger nätverk i både sociala och professionella sammanhang Vi vill gärna att vårt samarbete ska vara långsiktigt och vi hjälper dig att utvecklas i din karriär. Vi tror på ett livslångt lärande och att din kompetensutveckling är ett ansvar som vi delar. På Meritmind månar vi om balans i livet och din hälsa med ett friskvårdsbidrag på 4 000 kr per år.

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flera års erfarenhet av arbete med redovisning. Du har stor vana vid att hantera olika affärssystem samt mycket goda kunskaper i Excel och du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du trivs med att arbeta strukturerat, är resultatorienterad och energisk samt vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Stockholms län

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 225 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Dela detta jobb

Redovisningsekonomer sökes till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

MERITMIND AB