ekonomijobb.se

Vi söker nu för kund i Uppsala en redovisningsekonom. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 6 personer. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med eventuell möjlighet till anställning direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

  • Krav och Inkasso arbete
  • Ansvara och hantera ROT& RUT gentemot Skatteverket
  • Kontoavstämningar
  • Eventuellt ansvara och hantera utläggsredovisningen

Du kommer även få möjlighet att vara delaktig i olika projekt inom ekonomiavdelningen – t ex analyser av valutadifferenser, likviditetsprognoser mm.

Vem är du?

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet från redovisningsarbete och känner dig trygg med löpande redovisning och avstämningar. Vi ser att du har erfarenhet från arbete inom koncern och förstår betydelsen av att hålla deadlines vid t ex månadsbokslut. En fördel är om du har tidigare erfarenhet från rapportering. Du trivs i din roll som redovisningsekonom och trivs även med administrativa arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är ordningsam och trivs med många kontaktytor. Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra och för att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och en del internationella kontakter bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Start: Omgående
Placering: Uppsala
Omfattning: Heltid

Redovisningsekonom till Uppsala

Företag Brightby
Ort
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Dela detta jobb