ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Unlimited Travel Group

Företag Prodiem
Ort
Utgår

2021-12-29

Ansök nu

Redovisningsekonom till Unlimited Travel Group

Efter en annorlunda tid ser vi på Unlimited Travel Group väldigt ljust på framtiden! Vi vet att människor kommer vilja resa, upptäcka nya platser och kulturer även efter detta och befinner oss i en expansiv fas med fokus på att utveckla vår verksamhet. Vi ser fram emot att fortsätta skapa minnen och upplevelser, och satsar därför på förstärkning till vårt huvudkontor i centrala Stockholm! Vi söker dig som är i början av din karriär och lockas av en bred roll inom redovisning. Vi söker en lagspelare med driv och ”can do-attityd”, som brinner för redovisning och söker en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Om du vill vara en del av resan Unlimited står inför, ser vi fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och varierad där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att:

  • Ansvara för redovisningen inkl. månads-, kvartals- och årsbokslut i ett antal av koncernens dotterbolag

  • Förbereda för årsredovisning och deklaration i dina bolag

  • Säkerställa korrekt hantering av moms och skatt

  • Hålla dig á jour med förändringar inom redovisnings- och skatteområdet

  • Stötta ledning i dotterbolagen i arbetet med budget, prognoser och analyser

  • Initiera och delta i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer inom ditt område

Huvudkontoret ligger vid Odenplan. Du kommer ingå i koncernens ekonomiteam och rapportera till koncernens Redovisningschef.

Din profil

Du har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi i kombination med ungefär 2-3 års erfarenhet av operativ redovisning. Vi ser helst att du självständigt upprättat bokslut och att du har god förståelse för de centrala delarna i redovisningskedjan. Du arbetar troligtvis som redovisningskonsult eller redovisningsekonom idag, och har med fördel erfarenhet av att redovisa enligt K3. Har du erfarenhet av, eller ett intresse för förändringsprojekt och processutveckling är det ett plus.

Du som person

För att trivas i den här rollen tror vi att du är en nyfiken, intresserad och initiativtagande person. Du behöver inte kunna allt, men vi värdesätter din inställning och vilja att lära dig! Du kommer arbeta som del av ett team och förväntas bidra till ett öppet och inkluderande klimat. Du har god kommunikativ förmåga och trivs i en tjänst med breda kontaktytor. Då Unlimited är ett dynamiskt företag är det bra om du har ett flexibelt förhållningssätt och en positiv inställning till förändring och förnyelse. Du trivs med kombinationen av löpande arbetsuppgifter och nya utmaningar eller projekt. På Unlimited Travel Group vill vi ständigt utvecklas, och vi ser därför positivt på att du aktivt bidrar med din kunskap, din kompetens och dina idéer!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Unlimited Travel Group med Prodiem. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontaktar du Viktoria Simmingsköld, tfn 070-999 97 01.

Välkommen med din ansökan!

Unlimited Travel Group består av 9 nischade rese- och eventbolag som med passion, nytänkande och omtanke får människor att vidga sina vyer och förverkliga sina drömmar. Gemensamt för alla bolag är att de erbjuder unika upplevelser med hög kvalitet och personlig service. Verksamheten består i att äga, starta, utveckla och förvärva rese- och eventföretag som är små till mellanstora, självständiga och entreprenörsdrivna. Varje bolag har en tydlig egen specialisering, kunskap och positionering. Bolagen leds av drivna entreprenörer som har ett ägarskap för att uppnå den fulla potentialen inom sin affär. Genom att arbeta tillsammans kan vi säkra skalfördelar, lära av varandra, bygga specialistkompetenser och genomföra gemensamma satsningar. Bolaget består av totalt 80 anställda och är börsnoterat. Aktien handlas på First North NASDAQ OMX. Läs mer på: www.unlimitedtravelgroup.se

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Unlimited Travel Group

Prodiem