ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Tutus i Mörby

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Tutus i Mörby

Nu söker vi en noggrann och strukturerad redovisningsekonom som vill vara med på vår fortsatta resa! Som redovisningsekonom hos oss arbetar du med hela flödet från reskontra, löpande bokföring, bokslut och rapportering. På kontoret är vi ett 40-tal medarbetare – de flesta ingenjörer. Vi sitter i fina lokaler i Mörby Centrum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Kund- och leverantörsreskontra

  • Löpande redovisning och avstämningar

  • Moms- och skattedeklaration och periodisk sammanställning

  • Upprätta månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut

  • Rapportering till myndigheter

  • Förbereda material inför revison

  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningen

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet från tidigare kvalificerat redovisningsarbete. Vi tror att du har ett systemintresse och tycker om att hitta smarta lösningar. Som person är du strukturerad och noggrann samt har god initiativförmåga. Du tar självklart ansvar för dina arbetsuppgifter men är också en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor samt stötta och hugga i där det behövs. Du behärskar svenska och engelska både i tal och i skrift.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Tutus Data AB med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se,  Då intervjuer och urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.  

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Tutus i Mörby

Mpya Finance AB