ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Trelleborg AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Redovisningsekonom till Trelleborg AB

Är du revisor eller redovisningsekonom och intresserad av att jobba i större bolag? Detta kan då vara rätt tjänst för dig om du vill du arbeta i ett framgångsrikt börsnoterat internationellt bolag!

På Trelleborg AB erbjuds du en dynamisk och positiv miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter.

Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med redovisning och skatt i olika bolag. Här ingår bland annat löpande bokföring, avstämningar, månads- och årsbokslut, skatt, rapportering, analys samt arbete i olika projekt. Tjänsten innebär även internationella kontakter.

Tillsammans med dina 4 kollegor ansvarar ni för att bolagens redovisning lever upp till såväl interna behov och riktlinjer som externa lagar och krav. Ni är placerade på det trevliga huvudkontoret i Trelleborg, med gångavstånd från Trelleborg tågstation.

Tjänsten är en heltidstjänst och du kommer att rapportera till Finance Manager som är en engagerad och empatisk ledare.

Vem är du?
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande med arbetslivserfarenhet inom redovisning eller revision. Det är välkommet om du har intresse och god förståelse för skattefrågor. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har generellt goda systemkunskaper och har gärna erfarenhet från större affärssystem och ser system som ett viktigt stöd i det dagliga arbetet.

För att trivas i rollen är din personlighet och ditt driv av största vikt. Du är prestigelös och strukturerad och sätter laget före jaget. Vidare så är du är noggrann och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Du arbetar självständigt, håller dina deadlines och stimuleras av ett högt tempo. Tjänsten innebär interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor.

Välkommen att gå in på bolagets karriärsida där du kan läsa mer om värderingar och hur det är att arbeta inom Trelleborgkoncernen, https://www.trelleborg.com/sv-se/karriar

Trelleborgs B-aktie är sedan 1964 noterad på Nasdaq Stockholm och på börsens storbolagslista, Large Cap.

Har vi väckt ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Trelleborg AB med Mpya Finance.

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se.

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Trelleborg AB

Mpya Finance AB