ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Redovisningsekonom till transaktionsintensivt bolag i City

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Redovisningsekonom till transaktionsintensivt bolag i City

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu en redovisningsekonom som kommer att ansvara för den löpande redovisning samt ansvara för avstämningsarbetet. I din roll kommer du bland annat ansvara för kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämning samt stötta övriga ekonomifunktionen. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Återrapportering
  • Slutattestering
  • Ad hoc 

Vem är du?

Vi söker dig som är trygg med löpande redovisning och som är självständig i månadsbokslut. Har du tidigare jobbat i transaktionsintensiva verksamheter kommer vi se det som meriterande. Har du även jobbat med återrapportering från Nets/iZettle kommer även det ses som meriterande. Du är en van användare av Excel och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i Raindance. Som person är du fokuserad, strukturerad, välorganiserad och serviceminded. Vidare är du en god teamplayer och tar stort ansvar för dina dagliga arbetsuppgifter. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början av augusti och som förväntas fortlöpa till sista februari 2023. Kunden har sitt kontor i centrala Stockholm och delar av arbetet kommer kunna skötas på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Redovisningsekonom , Kundreskontra, Leverantörsreskontra

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till transaktionsintensivt bolag i City

Jurek