ekonomijobb.se

Nu söker Vindex en redovisningsekonom för hyrrekrytering till tillverkande bolag
Nu söker Vindex en redovisningsekonom för hyrrekrytering till en av våra kunder. Det är initialt ett uppdrag på sex månader och givet ett fungerande samarbete är tanken att du övergår i en fast anställning hos kunden därefter. Start sker enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Rollen innebär brett arbete med redovisning men även lönehantering.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som redovisningsekonom till tillverkande bolag
Löpande bokföring
Moms- och skattehantering
Delaktig i månads- och årsbokslut
Lönehantering och löneredovisning
Rapportering av pension
Betalningar
Förekommande ad hoc-uppgifter
För den här rollen söker vi dig som är engagerad och positiv som person med en prestigelös inställning. Du arbetar gärna brett i en ansvarsfull roll och levererar alltid med gott resultat även vid intensivare perioder. Därtill är du kommunikativ och social.

Kvalifikationer för rollen som redovisningsekonom till tillverkande bolag
Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi
Minst 3-4 års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom
Tidigare arbetat med liknande uppgifter
Goda lönekunskaper
Bred systemerfarenhet
Kommunicerar obehindrat på engelska och svenska
Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange ref KJRE659. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Karl Josefsson vid fler frågor kring rollen.

Vindex är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Redovisningsekonom till tillverkande bolag

Företag Vindex AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb