ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till TeknoDetaljer

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-02-03

Ansök nu

Redovisningsekonom till TeknoDetaljer

Är du Redovisningsekonom och trivs en i en bred roll där du får ta stort ansvar? Ta då chansen och sök rollen som Redovisningsekonom till familjära TeknoDetaljer.

Nu söker TeknoDetaljer en trygg Redovisningsekonom som vill ta ägandeskap över redovisningen och trivs i en administrativ roll. På TeknoDetaljer råder en varm och engagerad miljö där du kommer vara en viktig del av teamet och ingå i ledningsgruppen. I rollen rapporterar du till både ekonomichef och VD. TeknoDetaljer är beläget i Järfälla.

Om rollen
Som Redovisningsekonom på TeknoDetaljer arbetar du brett med flertal olika arbetsuppgifter. Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Hantering av kund- och leverantörsreskontra, betalningar
  • Orderadministration
  • Löneadministration
  • Avstämningar och visst bokslutsarbete
  • Sammanställning av månadsrapportering till koncern
  • Lagerredovisning

Vem är du?
Vi tror att du är Redovisningsekonom med minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har erfarenhet från lagerredovisning, men det är inget krav.

Som person är du självklart noggrann, strukturerad och ansvarstagande och är van att arbeta självständigt. Du är prestigelös och positiv och trivs i en familjär kultur. Då rollen är en nyckelroll med många kontaktytor är du en serviceminded och flexibel person samt är en god kommunikatör. Du är även trygg och har en stor portion av integritet.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar TeknoDetaljer med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall michaela.jarnvall@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Ansvarig rekryterare

Michaela Järnvall

michaela.jarnvall@mpya.se

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till TeknoDetaljer

Mpya Finance