ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom till storbank

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Redovisningsekonom till storbank

Nu söker vi dig som vill få chansen att utvecklas i rollen som redovisningsekonom hos en av den ledande storbankerna med placering i Solna. Vår kund vars dotterbolag är en stor aktör på den svenska kort marknaden behöver nu förstärkning till redovisningsteamet. Du kommer ingå i en grupp om 11 personer som jobbar mot Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du rapporterar till Head of Accounting. Detta är ett längre konsultuppdrag med start så snart som möjligt men senast i mars oh löper till februari 2021.

Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Ansvar för månadsbokslut för Danmark
  • Förberedelse av balanskontoavstämningar 
  • Förbereda externa rapporter till myndigheter
  • Supportera teamet i olika redovisningsprocesser

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av arbete inom redovisning, fördelaktigen inom banksektorn. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande erfarenhet. God systemvana, erfarenhet av Agresso är meriterande. Vidare söker dig som är analytisk, detaljorienterad, kommunikativ och kan självständigt driva ditt arbete framåt. För att vara framgångsrik i rollen ser vi även att du är van vid högt tempo och att arbeta mot taighta deadlines.

Vi erbjuder

En möjlighet att få vara del av en redovisningsgrupp i en ledande nordisk finansiell koncern. Detta är ett långt konsultuppdrag med start senast i mars och löper på heltid fram till februari 2021. Du kommer vara placerad i kundens ljusa och fräscha lokaler i Solna i anslutning till Mall of Scandinavia. Uppdraget omfattar heltid.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

För frågor gällande tjänsten, kontakta konsultchef, Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom till storbank

Jurek