ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till spännande E-handelsbolaget Polhus i Malmö

Ansök nu

Redovisningsekonom till spännande E-handelsbolaget Polhus i Malmö

Välkommen till bolaget där det händer och det händer snabbt!  Är du en driven redovisningsekonom som vill bli en del av ett entreprenöriellt team?

Vi söker en driven och ansvarstagande redovisningsekonom som vill arbeta i ett spännande bolag som är präglat av tillväxt och där förändring är en del av vardagen. Tjänsten är placerad på företagets trevliga kontor i Malmö och du rapporterar till VD. Här jobbar man på ett lösningsfokuserat sätt och alla idéer är välkomna.

I rollen intar du en nyckelfunktion där du och ekonomiansvarig på ekonomiavdelningen huvudsakligen kommer att hantera följande arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Löner
  • Redovisning och bokslut
  • Skatt och momsredovisning
  • Försäkringar
  • Betalningar
  • Delaktig i rapportering till ägare

Vem är du?
För att trivas i rollen känner du dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har arbetat i flera ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel. Vidare tycker du om att effektivisera processer och rutiner.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som tar stort ansvar för vad du presterar. Du är noggrann, strukturerad och tycker om att jobba brett. Här kavlar alla upp ärmarna och hjälps åt med ad hoc-uppgifter dagligen.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna in ditt CV så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar företaget med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till spännande E-handelsbolaget Polhus i Malmö

Mpya Finance AB