ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Rusta

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2022-06-13

Ansök nu

Redovisningsekonom till Rusta

Vill du utvecklas vidare som Redovisningsekonom? Har du erfarenhet av redovisning och reskontra och vill arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark expansionsfas? Då kan tjänsten som Redovisningsekonom på Rusta vara precis det du söker!

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss.

Som redovisningsekonom arbetar du brett med allt från leverantörsreskontran, löpnade bokföring till bokslut och rapportering för ett specifikt dotterbolag. Du ansvarar för hanteringen av moms- och skattedeklarationer. Vidare är du delaktig i diverse ad hoc utredningar samt medverkar till att kontinuerligt vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningen. Rusta fortsätter att växa och söker nu en engagerad redovisningsekonom till sin finansavdelning. Som redovisningsekonom är du en viktig del i Rustas fortsatta expansion.

Du ingår i redovisningsgruppen som består av 5 personer och du rapporterar till Redovisningschefen. Rollen är placerad på Rustas huvudkontor i Upplands Väsby.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

  • Ansvarig för bokslutsprocessen samt all löpande redovisning avseende ett av Rustas helägda dotterbolag.
  • Ansvarig för planering och genomförande av bokslutsprocessen i enlighet med koncernens tidplan.
  • Ansvarig för leverantörsreskontran, bl.a. registrera fakturor, distribuera ut dom för attester, PO-matchning av fakturor samt slutboka, skapa betalningsförslag.
  • Ta fram och rapportera samtliga underlag för myndighetsrapportering av skatt, sociala avgifter och moms.
  • Delaktig i ad hoc utredningar önskade av verksamheten samt i anslutning till detta föreslå eventuella förbättringar av system- och/eller arbetsprocesser.

 

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är ekonom och som har erfarenhet av redovisning och reskontra. Vidare har du goda systemkunskaper och är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift. Har du erfarenhet från detaljhandeln och/eller erfarenhet från IFS är det meriterande.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, prestigelös och relationsskapande. Vidare är du glad och serviceinriktad. Du har ett intresse för att effektivisera och utveckla processer och rutiner och du kan arbeta såväl självständigt som i team.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Rusta med Mpya Finance.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se eller 070-842 13 77 eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller 070-897 11 57. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Rusta

Mpya Finance AB