ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom till roligt uppdrag i centrala Göteborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-07-11

Ansök nu

Redovisningsekonom till roligt uppdrag i centrala Göteborg

Vill du vara med på resan mot en digitaliserad ekonomistyrning ute hos vår kund är detta troligtvis helt rätt tjänst för dig! Här får du chansen att bli en del av ett engagerat och kompetent team som sitter i härliga lokaler mitt i centrala Göteborg. Starten för konsultuppdraget är i augusti och kommer pågå minst till årsskiftet med god chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonom ute hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att leverera budget, bokslut, prognoser och andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa. En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och offertarbete samt ge råd i fastighetsekonomiska frågor, t ex vid ombyggnationer och utvecklingsprojekt.

Kunden står inför ett spännande utvecklingsarbete mot automatiserad ekonomistyrning och i detta arbete kommer du att spela en viktig roll! Hos kunden kommer du att få möjlighet att vara med och påverka framtiden. Du kommer att tillhöra ett team om 15 trevliga ekonomer och rapportera direkt till Marknadsområdeschef.

Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti som sträcker sig minst till årsskiftet med god chans till förlängning därefter. Du kommer att vara anställd hos Jurek och arbeta ute hos kund. 

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi tror att du som söker har en ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har minst några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt arbeta med upprättande av budget och bokslut. Kundens ekonomisystem är Agresso så har du arbetat i detta tidigare är det en stor fördel. Erfarenhet från fastighetsbranschen, utvecklingsprocesser och IT-utvecklingsarbete är meriterande.
Att arbeta med är ekonomi troligtvis det roligaste du vet!

Utöver det tror vi att du är en noggrann och analytisk person och har ett stort kundfokus. För att trivas i kundens gäng är du flexibel och har lätt för att samarbeta med alla olika typer av människor. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då urvalet sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom till roligt uppdrag i centrala Göteborg

Jurek