ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till PolyPeptide i Malmö

Företag Mpya Finance
Ort
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

Redovisningsekonom till PolyPeptide i Malmö

Är du i början av din karriär som redovisningsekonom och vill komma till ett härligt team där du ges möjlighet till utveckling?

PolyPeptide söker efter rätt person till ett trevligt klimat med framåtanda där du tillsammans med dina kollegor inom Finance sköter redovisningen för bolaget. I din roll kommer stort fokus ligga på att vara behjälplig i bokslutsarbetet för det svenska bolaget samtidigt som du blir totalansvarig för en del mindre bolag där du sköter allt från ax till limpa.

Välkommen till ett bolag där man månar om sina anställda, och där man förstår vikten av balans i livet.

Tjänsten är belägen i fina lokaler i Malmö och du rapporterar till Viveka som är Finance Director. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Bokslutsarbete månadsvis för det svenska bolaget
  • Löpande redovisning och bokslut för 3 mindre bolag i koncernen
  • Ansvarig för anläggningsregister
  • Intercompany-avstämningar
  • Momsredovisning
  • Kontaktperson för lönekonsulterna
  • Effektivisera processer och rutiner
  • Back up för kund- och leverantörsreskontra

Här erbjuds du att jobba i en mycket spännande bransch där nya idéer välkomnas och där beslutsvägarna är korta.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket och har god förståelse för redovisning. Kanske sitter du som revisor eller redovisningskonsult på byrå idag och vill ta klivet in på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i ett internationellt mellanstort bolag likt PolyPeptide. Du trivs i en miljö där alla hjälps åt och tar tag i det som behöver göras. Du är serviceminded och strukturerad och ser alltid laget före jaget. Detta är rollen för dig som är positiv och prestigelös och trivs i en miljö där processer och rutiner ständigt utvecklas. Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar PolyPeptide med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 eller mail johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 eller mail kristina.bennet@mpya.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till PolyPeptide i Malmö

Mpya Finance