ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom till Organoclick

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Redovisningsekonom till Organoclick

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom som vill vara med och bidra till en mer hållbar värld? Vill du vara med på en spännande resa där du får möjlighet att utvecklas i takt med att bolaget växer? Då kan detta vara tjänsten för dig!

OrganoClick AB (publ) är ett prisbelönt svenskt miljöteknikföretag med en vision om en natur och ett vatten fritt från plast och kemiska föroreningar. Bolaget arbetar mot flera av FN:s 17 hållbarhetsmål och har under de senaste åren gjort en spännande resa med en imponerande tillväxt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta med redovisning från ax till limpa ända upp till månads- och årsbokslut. Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där du får ett stort eget ansvar och rapporterar direkt till koncernens CFO. Rollen innebär ett stort fokus på bra samarbete internt där det även är av vikt att du uppskattar att arbeta med varierade arbetsuppgifter, både högt och lågt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Ansvar för leverantörsreskontran och anläggningsregistret
  • Fakturering och ansvar för kundreskontran
  • Löneberedning
  • Månadsbokslut samt skatterapportering
  • Administration och bokföring av EU-moms
  • Övrig administration såsom kvittoredovisning & utläggshantering
  • Diverse ad-hoc uppgifter inom ekonomiavdelningen

Det är även meriterande om du har erfarenhet av lagerredovisning

Vem är du?

För att lyckas i rollen som redovisningsekonom hos oss tror vi att du har tre till fem års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom. Vi tror att du har erfarenhet av att uträtta både månads- och årsbokslut samtidigt som trivs bra med de lite enklare arbetsuppgifterna emellanåt.

Du är en prestigelös, ansvarsfull, kommunikativ och noggrann person som vill vara med och göra världen till en mer hållbar plats. För oss är det viktigt att du tycker om när det händer saker, då du kommer verka i en omväxlande miljö. Om du har en vilja att utvecklas kommer du trivas bra hos oss, då vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig som vill bredda dina kunskaper inom redovisning. Då vi har en vision om att ha en natur och ett vatten fritt från plast och kemiska föroreningar, så tycker vi att det är extra kul om du delar vår vision och våra värderingar i strävan efter en mer hållbar planet.

Du erbjuds

Vi erbjuder en varierande och utvecklande roll där du får arbeta nära den övriga verksamheten. Vi är belägna i ljusa och fina lokaler i Täby, norr om Stockholm. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provanställning om 6 månader. Tillträde är snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

I den här rekryteringen samarbetar Organoclick med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via www.jurek.se.

Om Organoclick

OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför funktionella material baserade på miljövänlig fiberkemi. Exempel på produkter som OrganoClick marknadsför är den vattenavvisande tygbehandlingen OrganoTex®, det flam- och rötskyddade virket ORGANOWOOD®, ytbehandling- och underhållsprodukter under varumärket Biokleen® samt fibergjutna biokompositer under varumärket OrganoComp®.

OrganoClick grundades 2006 som en avknoppning från Stockholms universitet och Sveriges lantbruksuniversitet. Bolaget har vunnit ett flertal priser och har bl.a. blivit utnämnt som "Sveriges mest lovande start-up", "Sveriges bästa miljöinnovation", en "Climate Solver" av Världsnaturfonden (WWF) och varit med på Affärsvärldens och NyTekniks 33-lista över Sveriges hetaste teknikbolag. OrganoClick är listat på Nasdaq First North och har sitt huvudkontor, produktion och FoU i Täby, norr om Stockholm.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom till Organoclick

Jurek