ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Office Depot, Stockholm

Företag MERITMIND AB
Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Redovisningsekonom till Office Depot, Stockholm

Till ekonomiavdelningen på Office Depot söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 6 personer och arbeta nära redovisningschefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige.

Ansvarsområden som redovisningsekonom:

  • Ansvara bokföring och rapportering
  • Bokslutsarbete i samarbete med kollegor
  • Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation
  • Kontroll och analys av kassorna i butik samt service mot butikerna
  • Utveckling av rutiner och processer
  • Samarbete med kollegor för att utveckla ERP funktioner

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med inriktning mot ekonomi/redovisning. Du har 3–5 års erfarenhet av redovisning. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har. Erfarenhet från digitaliseringsprojekt och ERP arbete är meriterande. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt.

Personliga egenskaper
Som Redovisningsekonom på Office Depot behöver du ha kvalitet och service i fokus, vara drivande och självgående. Du trivs med att ha ett stort eget ansvar och att stötta och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegorna på avdelningen. Du är bra på att bygga relationer och förstår betydelsen av teamarbete.  Du har en prestigelös inställning och är nyfiken och utvecklingsorienterad.


Vad erbjuder företaget dig?
Office Depot är inne i ett synnerligen intressant läge med många spännande utmaningar.
I rollen erbjuds du:
– En roll med frihet under ansvar, där du får sätta din prägel.
– En modern arbetsgivare, som förstår vikten av balans mellan arbete och fritid.
– Väl utformat förmånspaket, med friskvård och självklart rabatt i internshopen.

Placeringsort: Frösundavik

Om Office Depot
Office Depot Svenska AB är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet samt direktförsäljning. Bolaget har totalt en omsättning på drygt 1 miljard SEK och ca 350 medarbetare. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Office Depot Svenska AB är en del av Office Depot Europa som sedan 1 januari 2017 ägs av det tyska Investmentbolaget Aurelius.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Office Depot med Meritmind. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm på 070-712 9808. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Office Depot, Stockholm

MERITMIND AB