ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Nya Ekonomikompetens

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-13

Ansök nu

Redovisningsekonom till Nya Ekonomikompetens

Nya Ekonomikompetens etablerades hösten 2017. Företaget är en modern ekonomileverantör som med digitala processer arbetar för att företag ska få maximal affärsmässig nytta av sin ekonomi & redovisning. Arbetsplatsen är fantastiska & fräscha Karlstad Business Center, mitt i Värmlands hetaste affärsområde Karlstads Inre Hamn. Med fokus på nöjd kund!

ARBETSUPPGIFTER
Som redovisningsekonom hos Nya Ekonomikompetens är du med och bidrar till affärsutvecklingen i företaget samtidigt som du drar nytta av dina erfarenheter inom redovisning. Du hanterar vant allt från löpande bokföring till bokslut och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Nya Ekonomikompetens jobbar med smarta och moderna system men det är din kompetens som är avgörande och ger kunden affärsnytta. Vårt sätt att arbeta med våra kunder utvecklas kontinuerligt genom att anpassas och skräddarsys till varje ny kund och vi ser gärna att du är med och bidrar till den utvecklingen.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker stimuleras av utmaningar och gemenskap samt att du är en förtroendeingivande och tävlingsinriktad lagspelare. Du delar gärna med dig av din kunskap och du värderar teamets framgång lika högt som din egen. Vidare tror vi att du är modern i ditt arbetssätt och att du har god förståelse för redovisning, bokslut, likviditet och nyckeltal. Har du erfarenhet av koncernredovisning är det ett plus (inget krav). Vi tror också att du har:
 

  • Intresse av att konvertera ekonomiska utfall till affärsmässiga underlag för beslut och styrning

  • Lätt för att sätta dig in i system och digitala hjälpmedel

  • Förmåga att presentera och diskutera redovisning och ekonomi

  • Intresse för att fånga upp nya affärsmöjligheter

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som redovisningsekonom är en direktrekrytering där du blir anställd av Nya Ekonomikompetens. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 7/11-2021. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Nya Ekonomikompetens

Eterni Sweden AB