ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Norconsult

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Norconsult

Norconsults mål är att genom kreativitet och samarbete bidra med ett bestående mervärde för framtidens samhälle. Det är det stora bolaget med det lilla företagets kultur med korta vägar, nära till medarbetarna och med mjuka värderingar där inkludering är viktigt. Här är chansen till en spännande roll i ett företag med höga ambitioner!

Till sitt redovisningsteam i Göteborg söker Norconsult nu en kvalificerad redovisningsekonom. I rollen kommer du framför allt att arbeta mot Norconsult Fältgeoteknik AB och Norconsult Borektekknik AS. Rollen är placerad på bolagets huvudkontor beläget på Lindholmen i Göteborg.

Norconsult Fältgeoteknik AB och Norconsult Boreteknikk AS, bedriver borrhålsverksamhet i Sverige och i Norge. Bolagen består av ca 31 anställda totalt varav 21 st är anställda i det norska bolaget. Management består av VD, en affärsområdeschef samt två teamchefer. Bolagen ingår i Norconsult Sverige-koncernen, vilken 2020 hade en nettoomsättning på 1 001MSEK och ca 900 anställda.

Bekanta dig med din blivande chef: https://www.linkedin.com/in/karl-holgerson-9495aa6b/

Din roll

I rollen som kvalificerad redovisningsekonom är din huvudsakliga arbetsbeskrivning redovisning och bokslutsarbete samt analys och uppföljning. Du ansvarar för redovisningen av bolagen Norconsult Fältgeoteknik AB och Norconsult Boreteknikk AS. Redovisningsteamet består förutom dig av 4 kollegor och du rapporterar till redovisningschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring.

  • Bokslut och rapportering till verksamheten.

  • Sammanställning och rapportering av skatt och moms.

  • Rapportering till myndigheter i Sverige och Norge.

  • Vara kontakten mot verksamheten i alla de redovisningsmässiga frågeställningar som kommer upp.

  • Samarbete och stöttning med övriga teamet i pågående utvecklingsprojekt inom Norconsult Sverige-koncernen.

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av roller som inneburit kvalificerad redovisning och med god förståelse för de flöden och processer som ingår i bolagets rapporterings- och bokföringsprocesser. Vi ser också att du har en relevant utbildning för rollen. Erfarenhet från upprättande av årsredovisning enligt K2, K3 och norsk GAAP är meriterande men inget krav. För tjänsten krävs att du är systemorienterad och är en van Excelanvändare. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Maconomy.

Som person är du noggrann, prestigelös och med ett högt servicetänk. Struktur och effektivitet kommer naturligt för dig och du är van att hantera många frågor parallellt. Vidare är du trygg i dig själv och du har en god samarbetsförmåga och är mån om att teamet tillsammans levererar kvalitet.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Norconsult med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Linden på telefon 0760-30 31 00 alternativt Elin Antonsson, på telefon 0709-31 87 69. Varmt välkommen med din ansökan via www.mpyafinance.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Norconsult

Mpya Finance AB