ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Nilar - ett svenskt bolag inom batteritillverkning

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Redovisningsekonom till Nilar - ett svenskt bolag inom batteritillverkning

Är du på jakt efter en roll som redovisningsekonom i ett bolag inom den just nu heta energiförsörjningsbranschen , som gör något bra för miljön och som är en viktig byggsten i framtidens förnybara energilösning? Vill du själv ha möjlighet att vara med forma rollen och bidra till företagets utveckling? Drivs du av ovan nämnda punkter, så är detta tjänsten för just dig! Vi jobbar med ett löpande urval och därför vill jag tipsa dig om att söka den redan idag!

Om tjänsten

Nilar grundades 2001 som ett forskningsprojekt av ledande experter inom batterisektorn från Europa och USA. Företaget har sedan 2015 producerat avancerade batterier för energilagring i kommersiella fastigheter, privata hushåll och industrianläggningar. Nilars energilagringslösningar är robusta, brandbeständiga och slitstarka med låg livslängdskostnad.

Academic Work söker för Nilars räkning efter en redovisningsekonom till huvudkontoret i Täby. Du kommer ingå i ett mindre finansteam och rollen innefatta arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. I rollen kommer du bl.a. löpande registrera, granska och bokföra inkommande fakturor, lägga upp betalningar, genomföra kundfakturering och bistå med löpande bokföring och avstämningar vid bokslut.

Du kommer få en introduktion och överlämning från personen som arbetar i rollen idag och därför ser vi gärna att du kan arbeta på plats på kontoret den första perioden.

Uppdraget börjar som konsult via Academic Work med intentionen att sedermera övergå till fast anställning hos Nilar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom kommer rollen innefatta arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna kommer du ha fullt ansvar från ax till limpa med bland annat registrering av fakturering, beredning av betalningsunderlag, få hantera betalningar samt sitta med avstämningar i den löpande bokföringen.

Du kommer även att:

 • Säkerställa korrekt registrering av kund- och leverantörsreskontra

 • Säkerställa korrekt planering av fakturering i förhållande till planerade utleveranser

 • Skapa och bokföra fakturor

Tjänsten passar dig som vill tillhöra en rolig organisation med högt till tak.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi

 • Har goda kunskaper i officepaketet och excel

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då mycket kontakter sker på båda språken

 • Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Det är meriterande om du…

 • Tidigare arbetat i systemet Monitor

 • Har kunskaper i Estniska

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Noggrann

 • Strukturerad

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning

 • Placering: Täby

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Nilar - ett svenskt bolag inom batteritillverkning

Academic Work