ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Nederman

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Redovisningsekonom till Nederman

Gillar du redovisning, service och att ha ett gäng likasinnade ett bolla med – då är detta något för dig!

Som redovisningsekonom kommer du att hantera löpande bokföring och bokslutsredovisning inklusive avstämningar av balanskonton i din roll för något/några av bolagen i Sverige, Norge och Danmark. Du kommer att rapportera till Redovisningschefen för en grupp inom SSC med 8 medarbetare. Nedermans nordiska Shared Service Center (SSC) består av totalt 14 medarbetare. Arbetet görs i nära samarbete med Senior Accountant och Business Controller för respektive bolag. Här erbjuds du att arbeta i en spännande och dynamisk miljö i ständig förändring. Nedermans kultur präglas av ett högt engagemang och en positiv stämning där alla hjälps åt.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Löpande bokföring

  • Bokslutsarbete

  • Koncernrapportering

  • Bank inklusive betalningar, netting och löpande avstämningar

  • Moms, periodisk sammanställning, intrastat

  • Övrig myndighetsrapportering

  • Kundreskontra, kredit – och kravhantering

  • Reskontravård

  • Leverantörsreskontra, konteringar och attestflöden

  • Vidarefakturering

Vem söker vi?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi som har några års erfarenhet av arbete inom redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i norska och danska bolag eller storbolag. Som person är du ansvarsfull, noggrann och självständig. Du har ett öga för detaljer och är duktig på att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter utifrån deadlines. Vidare är du kommunikativ och tycker om att arbeta i ett team. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift. Koncernspråket är engelska. 

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Nederman med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet, tel. 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Wendela Tronje, tel. 0766 50 74 38 eller wendela.tronje@mpya.se. Varmt välkommen med din ansökan.

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Nederman

Mpya Finance AB