ekonomijobb.se

Redovisningsekonom till Modhi

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Redovisningsekonom till Modhi

Modhi Collect Sweden AB är ett inkassobolag som ingår i koncernen SpareBank1 Gruppen i Norge. SpareBank1 är Norges näst största finansaktör och utgörs av en allians mellan regionala och lokala sparbanker och erbjuder ett komplett utbud av finansiella produkter och tjänster till individer och företag på den norska marknaden. Modhi har en nordisk tillväxtstrategi och förväntar sig stark tillväxt under kommande år. Som ett led i den nordiska tillväxtstrategin har Modhi förutom etableringen i Sverige, även nyligen etablerat sig i Finland.

Nu söker vi en driven redovisningsekonom till vårt kontor i Hammarby Sjöstad. Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med hela flödet från ax till limpa, från reskontra till upprättande av årsredovisning. Du kommer jobba tätt ihop med ytterligare en kollega, tillika Redovisningschef. Redovisningsfunktionen består av två personer i dagsläget. Då bolaget är i tillväxt tror vi att du är en nyfiken person som tycker om en föränderlig miljö. Tillsammans ansvarar ni för Redovisningsfunktionens fortsatta resa. Tjänsten är bred och varierande och du kommer att arbeta verksamhetsnära och proaktivt för att optimera och identifiera förbättringar av våra nuvarande processer och rutiner. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och avstämningar (inkl kund och leverantörsreskontra)

  • Moms- och skattedeklaration

  • Upprätta månadsbokslut och vara delaktig i årsbokslut

  • Rapportering till myndigheter kan förekomma

  • Förbereda material inför revison

  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningen

  • Kontinuerligt vara en aktiv part i att förbättra och utveckla och effektivisera rutiner och processer samt dokumentera dessa

  • Diverse ad-hoc uppgifter kopplat till Redovisningsfunktionen

Ort: Hammarby Sjöstad
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller liknande med tidigare erfarenhet från kvalificerat bokslutsarbete. Du ska under ett antal år ha arbetat självständigt med månadsbokslut och varit behjälplig i upprättande av årsredovisningar. Som person är du positiv, drivande och tycker om att få sätta processer och rutiner på ditt dagliga arbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart är du serviceinriktad och ser kontakt med människor som något naturligt och positivt. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i tjänsten.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Modhi Collect med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se eller Helene Werme, helene.werme@mpya.se.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Modhi

Mpya Finance AB