ekonomijobb.se

Logo

Redovisningsekonom till meriterande konsultuppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-07-20

Ansök nu

Redovisningsekonom till meriterande konsultuppdrag

Vill du ta dig an ett meriterande konsultuppdrag hos en stor aktör i telekombranschen? Har du minst 5 års erfarenhet av att arbeta med redovisning? I sådana fall kan detta vara konsultuppdraget för dig!

Om tjänsten

Till vår kunds kontor i norra Stockholm söker vi en erfaren redovisningskonsult som kommer att arbeta med fokus på lagertransaktioner, avstämningar och leverantörsreskontra. Utöver detta ingår även sedvanliga arbetsuppgifter för en redovisningsekonom såsom löpande bokföring, analysarbete och bokslutsarbete. Detta är en tjänst som innefattar stor frihet under ansvar där du har möjlighet att komma med egna idéer och förbättringsförslag.

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakliga arbetsområde är att arbeta med lagertransaktioner, avstämningar och leverantörsreskontra. I denna tjänst kommer du vara en del av ett team bestående av två andra personer. Tjänsten innefattar en möjlighet till att få vara med och påverka i form av att komma med både förbättrings- och effektiviseringsförslag. Utöver detta innefattar arbetet en del administrativa sysslor som intäktsbokningar, inleverans av varor, samt vara behjälplig i diverse förfrågningar från övriga kollegor. Tidigare erfarenhet av att sätta upp nya rutiner och processer inom berörda områden premieras.

KVALIFIKATIONER

  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom eller motsvarande
  • Avancerade kunskaper i Excel, erfarenhet från att hantera stora mängder data
  • Erfarenhet från Microsoft NAV och Proceedo är meriterande
  • Goda muntliga och skriftliga språkkunskaper i svenska och engelska

Vem är du?

För att lyckas i denna tjänst är du troligtvis en självständig och strukturerad person med öga för detaljer. Du har erfarenhet av att arbeta mot deadlines och har en god samarbetsförmåga då arbete i team är något som förekommer. Utöver att du är en fena på Excel med intresse för att lära sig mer, så är det även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft NAV.

Du erbjuds

Du erbjuds ett meriterande uppdrag hos en stor aktör i telekombranschen, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos kund. Uppdraget pågår fram till och med slutet av oktober. Kunden sitter i norra Stockholm och tjänsten är på heltid. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta mehdi.riahi@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Redovisning, Redovisningsekonom, Ekonom, Controller, Lager, Bokslut, Accountant, Sr. Accountant, Senior Redovisningsekonom, Accounting Controller

Dela detta jobb

Logo
Redovisningsekonom till meriterande konsultuppdrag

Jurek Bemanning