ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Redovisningsekonom till Medius Sverige AB

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Redovisningsekonom till Medius Sverige AB

Mpya Finance har fått det fina förtroendet att rekrytera en redovisningsekonom till det härliga gänget på Medius i Linköping. Vi söker dig som är riktigt duktig inom redovisning och som motiveras av att arbeta i ett högt tempo på ett internationellt bolag med höga ambitioner. Visst är detta rollen du väntat på?

Hos Medius, som är ett av Sveriges mest spännande och snabbast växande globala Cloudbolag, erbjuds du ett utvecklande arbete i ett bolag med stark framåtanda och företagskultur. Rollen är placerad på Medius huvudkontor som ligger beläget i moderna lokaler på Platensgatan, mitt i hjärtat av Linköping. Välkommen till en framåtblickande arbetsplats som erbjuder dig mycket utveckling och arbetsglädje!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett redovisningsteam på totalt 7 personer varav 4 stycken på kontoret i Linköping som rapporterar till Louise som är redovisningschef. Ekonomiteamet har en central roll i koncernen och fungerar som en serviceenhet mot organisationen.

  • Löpande redovisning

  • Upprättande av månads- och årsbokslut

  • Månadsrapportering

  • Momsavstämning

  • Årsredovisning och deklaration

  • Likviditetsprognoser

  • Analys

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en relevant utbildning och som har några års arbetslivserfarenhet från redovisning och rapportering. Du har erfarenhet av att arbeta i större flöden och du är självgående i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer. Vidare har du en generell IT-vana och nyfikenhet över IT-system då Medius löpande utvecklar och förbättrar sitt IT-stöd.

Då Medius följer IFRS på koncernnivå så är erfarenhet av IFRS meriterande, men inte ett krav. Medius har Microsoft Dynamics D365 som affärssystem och koncernrapporteringssystemet Cognos, därav är erfarenhet av dessa meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. Vidare är du självgående, van vid att arbeta mot deadlines samt trivs i en föränderlig miljö. Du samarbetar väl med andra, är mån om teamet och du har en lösningsorienterad approach.

Ort: Linköping

Vad erbjuder Medius dig?
Att arbeta på Medius är mer än bara ett jobb – det är din chans att bli en av branschens superstjärnor och samtidigt lära känna fantastiska människor. Dina kommande kollegor är passionerade och engagerade, så att du kan lära dig från några av de vassaste i branschen.

På Medius har man höga målsättningar och drivs av kontinuerlig utveckling. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och duktiga kollegor. Just kollegor är viktiga för dem, både när de arbetar, fikar, har afterwork eller vid pingisbordet. När det genomförs undersökningar hos deras medarbetare är det just kollegorna och kulturen det man uppskattar mest! Vill du vara en del av det? 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 12 februari 2023. I den här rekryteringen samarbetar Medius med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se, alternativt Anna Wetterlöv på 070-971 01 66 eller anna.wetterlov@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Redovisningsekonom till Medius Sverige AB

Mpya Finance AB