ekonomijobb.se

logga

Redovisningsekonom till mediekoncern

Företag Jurek
Ort
Utgår

2020-07-11

Ansök nu

Redovisningsekonom till mediekoncern

Arbetsbeskrivning

I din roll som redovisningsekonom kommer du jobba självständigt med arbetsuppgifter riktat inom leverantörsreskontra. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta i ett större team och mot många olika kontaktytor, dels internt men även externt. Du kommer rapportera till chefen för ekonomisupporten.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:

  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Redovisning kopplat till representation och gåvor
  • Avstämningsarbete
  • Ombokningar och manuella bokningar mot både resultat och balansräkningen
  • Manuell fakturering
  • Stötta ekonomichefen i uppgifter kopplat till bokslut

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som redovisningsekonom och vi tror även att du har gedigen erfarenhet av att jobba i större koncerner. Du är van att arbeta både självständigt och i team. Vi ser det som självklart att du har jobbat i olika ekonomisystem och meriterande om du tidigare har jobbat i Palette och/eller SAP.

Som person är du flexibel, självständig och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan och trivs med att arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig medarbetare i ett team.

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som redovisningsekonom hos en av våra större kunder. Detta är konsultuppdrag med preliminär start i mitten av augusti samt ett slutdatum runt januari 2021. Kontoret är beläget på Gärdet och det kommer även finnas möjligheter till att jobba hemifrån.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Redovisningsekonom till mediekoncern

Jurek